Προ των πυλών το Legalize Pyro Party

Το 3ο Legalize Pyro Party είναι προ των πυλών και οι διοργανωτές MAXHTEC – Polemidia Club, μας ενημερώνουν για το πρόγραμμα του Pyro Party.

Αδελφια,

Το 3ο Legalize Pyro Party είναι προ των πυλών. Ένα πάρτι το οποίο θεμσοθετήθηκε εδώ και τρία χρόνια από το κλιμάκιο μας MAXHTEC – Polemidia Club. Ο βασικός λόγος, εξού και το όνομα του, που διεξάγεται είναι η νομιμοποίηση της φωτοβολίδας. Ένα υλικό που με την σωστή χρήση μπορεί να δώσει άλλο χρώμα σε κάθε γήπεδο και σε κάθε εκδήλωση. Είδαμε εξάλλου κατά καιρούς διάφορους αθλητές να μιλούν για φανταστικές ατμόσφαιρες, να γουστάρουν οι ίδιοι να την κρατήσουν για εκείνο το μαγικό λεπτό, να μυρίσουν την όμορφη μυρωδιά του καπνογόνου για λίγα δευτερόλεπτα.

Το Σάββατο λοιπόν μετά το μεσημέρι θα ξεκινήσει σιγά σιγά να μαζεύετε κόσμος από παντού, σε ένα πάρτι που μπορεί να τελειώσει Κυριακή ξημερώματα. Το βράδυ η εκδήλωση θα φτάσει στην κορύφωση της, με ζωντανή μουσική, κληρώσεις με πλούσια δώρα, άφθονο φαγοπότι και η ώρα της μεγάλης έκρηξης.

Θα διαμορφωθεί επίσης ειδικός χώρος για εγγραφές μελών αλλά και η μπουτίκ του κλιμακίου για να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο. Θα υπάρχουν και κάποιες άλλες εκπλήξεις που θα τις αφήσουμε  για τον κόσμο που θα μας στηρίξει με την παρουσία του.

Εσείς συντονισμένοι και εμείς εκστασιασμένοι!

Pyro is not a crime!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ