Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ; (βίντεο)

Το φως της δημοσιότητας είδε το όνομα του Βραζιλιάνου δεξιού αμυντικού της Ζιλ Βιθέντε Γκάμπριελ. Ο Γκάμπριελ Ροντρίκεζ Ντε Μούρα όπως είναι το πλήρες όνομά του ψάχνει τρόπο να σπάσει το συμβόλαιο του με την ομάδα από το Μπαρσέλος για να έρθει στην Ανόρθωση.

Χαρακτηριστικά:
Είναι 27 ετών, έχει ύψος 170εκ., βάρος 65κιλά και χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα για την ταχύτητά και την ικανότητα να πραγματοποιεί συνεχόμενα overlab στις αντίπαλες άμυνες. Είναι καλός χειριστής της μπάλας, μαχητικός στις διεκδικήσεις και διεισδυτικός λόγω κυρίως και του χαμηλού κέντρου βάρους του. Στοιχεία που τουλάχιστον αυτά καταδεικνύονται μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.

Καριέρα:
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του από την America MG για να μεταγραφεί το 2011 στην Guarany με την οποία αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια στο δεύτερο μισό του ποδοσφαιρικού έτους… Έξι μήνες αργότερα ήρθε το κάλεσμα για την Ευρώπη και το ταξίδι ξεκίνησε όταν μεταγράφηκε στην Μιραντέλα η οποία τότε βρισκόταν στην 3η κατηγορία της Πορτογαλίας. Εκεί κάθισε για 1 χρόνο (ποδοσφαιρική περίοδος 2011-2012) καταγράφοντας 24 συμμετοχές οι οποίες ήταν ικανές να τον οδηγήσουν ένα σκαλί πιο πάνω…στην Β κατηγορία της Πορτογαλίας την αμέσως επόμενη περίοδο.

Έτσι το 2012-2013 βάζει τα χρώματα της Penafiel με την οποία σπάει τα κοντέρ των 39 συμμετοχών σκοράροντας 2 γκολ. Ένα απέναντι στην Μπελενένσες και ένα απέναντι στην Μπενφίκα Β. Στο ίδιο διάστημα δέχθηκε 8 κίτρινες κάρτες.

Βήμα – βήμα προχωράει στον επόμενο σταθμό. Ο Γκάμπριελ ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Ζοάο Κάρλος και βάζει την πλατιά του σε συμβόλαιο με την Ζιλ Βιθέντε. Στην πρώτη του χρονιά συμπληρώνει 29 συμμετοχές με 5 κίτρινες κατά και την περίoδο που μας πέρασε 30 συμμετοχές δεχόμενος 9 κίτρινες.

Ο ποδοσφαιριστής έχει λάβει πρόταση από την Ανόρθωση και προσπαθεί να αποδεσμευθεί για να έρθει στην «Μεγάλη Κυρία». Αν καταφέρει και απεμπλακεί από την ομάδα της Πορτογαλίας η οποία έπεσε στην Β κατηγορία, τότε θα αντικαταστήσει τον Δημητρίου που άφησε την Ανόρθωση για την Γουολσολ.
Δείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο, στιγμιότυπα από εμφανίσεις του Γκάμπριελ…

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ