ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα

Με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου τοποθετείτε για τις επικείμενες εκλογές τις ΚΟΠ, καθώς και καλεί τον κόσμο να στηρίξει τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, με εγγραφές μελών, αλλά και να παρευρεθεί στο φιλικό της ομάδας μας την Παρασκευή στις Πλάτρες

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και καλεί όλο τον κόσμο όπως στηρίξει τον Σύνδεσμο μας έμπρακτα. Το κόστος εγγραφής είναι μόνο €20 με την κάρτα μέλους και το καινούργιο καλοκαιρινό μας κασκόλ. Οι εγγραφές θα γίνονται από τα κλιμάκια στα κατά τόπους οικήματα μας. Με έναν Σύνδεσμο δυνατό η ομάδα μας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα.

Τα τελευταία χρόνια οι πίκρες που δέχτηκε αυτός ο κόσμος ήταν πολλές και μεγάλες. Τις πλείστες φορές μάλιστα ήταν και απρόσμενες σε σημείο που μας προκάλεσε προβλήματα στην ομαλή λειτουργία πολλών θεμάτων. Σταθήκαμε εκεί όμως, δυνατοί και πεισμωμένοι γιατί ξέραμε ότι αυτή ομάδα δημιουργήθηκε για να πρωτοστατεί, για να βγαίνει πάντα μπροστά όπως έκαναν οι πρόγονοι μας, να δίνει τους αγώνες της μέχρι να δικαιωθεί, μέχρι να κερδίσει. Έτσι και εμείς σαν οπαδοί είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε την πορεία αυτή χωρίς διαπραγματεύσεις και χωρίς συμβιβασμούς. Η καλύτερη απόδειξη περί αυτού είναι οι παρουσίες μας παντού και η στήριξη προς την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας.

Μπορεί να βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο αλλά η δράση δεν σταματά ποτέ. Την Παρασκευή η ομάδα μας δίνει το 1ο της φιλικό στις Πλάτρες και ο Παν.Συ.Φι θα βρίσκετε εκεί. Μια εκδρομή στην φύση να ξεφύγουμε απ´ την καθημερινότητα και την ζέστη. Η ώρα του φιλικού δεν ορίστηκε ακόμα, αλλά θα ανακοινωθεί σύντομα και πληροφορίες αναχώρησης θα πάρετε από τα κλιμάκια μας. Επίσης την Κυριακή 19/07 θα διοργανωθεί, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, η ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ πορεία μας στο οδόφραγμα της Δερύνειας η ώρα 19:00 υπό την αιγίδα του Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την πορεία μας και να “θυσιάσει” λίγο από τον χρόνο του ώστε να θυμίσουμε στους απέναντι οτι ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ και ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Τέλος υποχρέωση μας είναι να αναφερθούμε και στις επικείμενες “εκλογές” της ομοσπονδίας εάν και εφόσον αυτές διεξαχθούν. Λέμε εάν και εφόσον γιατί βλέπουμε ή τουλάχιστον αυτά διαρρέουν προς τα έξω οτι τα πλείστα σωματεία βρίσκονται παρά το πλευρό του …….. κωστάκη παρά τα όσα λέχθηκαν κατά καιρούς απ´ την πλειοψηφία τους. Εμείς έχουμε να πούμε μόνο ένα πράγμα. Μας δίνεται, και μιλάμε για όλους, μια μεγάλη και μοναδική ευκαιρία για κάθαρση του κατεστημένου, για μια αλλαγή που θα εκσυγχρονίσει το ποδόσφαιρο μας και θα το βγάλει απ´ την μιζέρια και την προκατάληψη που η γνωστή παρέα κατάφερε να το βυθίσει. Δεν θα το πολυσυζητήσουμε το θέμα ούτε θα προβούμε σε ακραίες τοποθετήσεις προς το παρών. Απλά εσείς όλοι που κατά καιρούς “σκίζατε τα ιμάτια σας” απλά και μόνο για να πάρετε κανένα σφύριγμα παραπάνω θα κριθείτε από τις αποφάσεις σας και σε ποια πάντα θα γείρετε την πλάστιγγα. Σε ένα καθαρό ποδόσφαιρο με φρέσκο αέρα ή υποταγμένοι ……………………………………………….. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Εμείς τουλάχιστον έχουμε την συνείδηση μας καθαρή, γνωρίζοντας μάλιστα ότι οι επιπτώσεις εντός και εκτός αγωνιστικού θα είναι αρνητικές.

Υ.Γ. ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ