Ο Τζανακάκης που χαροποίησε τους Ανορθωσιάτες

Η κίνηση της απόκτησης Τζανακάκη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό αρχικά άφησε κουμπωμένους αρκετούς φιλάθλους αφού εκεί που περίμεναν Γκάμπριελ Μούρα … ανακοινώθηκε ο … Μανώλης.

Μάλιστα κάποιες ιστοσελίδες προέτρεξαν να «τελειώσουν» την περίπτωση Γκάμπριελ αλλά «ξαφνιάστηκαν» όταν ακολούθησε η ανακοίνωση της απόκτησης του. Έτσι, μετά την αρχική έκπληξη του κόσμου, ήρθε και η ικανοποίηση ότι με την απόκτηση Τζανακάκη – αν αυτός αποδείξει – η Ανόρθωση καλύπτεται σχεδόν πλήρες στην άμυνα αφού έπεται η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού.

Οι βασικοί ακραίοι αμυντικοί θα είναι ο Νούχου και Γκάμπριελ Μούρα. Αμφότεροι όμως είναι ποδοσφαιριστές που «τσιμπάνε» κάρτες μιας και ο «παλιός» σε 28 αγωνιστικές δέχθηκε 10 κίτρινες ενώ στην Πορτογαλία ο νεοαποκτηθείς Γκάμπριελ σε 30 παιχνίδια που αγωνίστηκε δέχθηκε 8 φορές την κίτρινη κάρτα. Κάτι που εξυπακούεται ότι κάποιους αγώνες θα τους χάσουν και έτσι ο Τζανακάκης θα είναι έτοιμος να τους αντικαταστήσει.

Να μην αποκλείσουμε όμως το σενάριο, ο νεαρός Ελλαδίτης ακραίος αμυντικός να εντυπωσιάσει τον Αντρέ Πάους και να πάρει αυτός την φανέλα του βασικού. Άλλωστε ο Ολλανδός τεχνικός φημίζεται για το γεγονός ότι δεν ξεχωρίζει ονόματα και δίνει ευκαιρίες σε όλους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ