Dino Ndlovu: Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός της Κυρίας

Με ανυπομονησία περιμέναμε την πρώτη μεταγραφή της φετινής περιόδου και αυτή ανακοινώθηκε στις 15:10 της 06/07/2015

Πρόκειται ως γνωστό για τον 25χρονο Νοτιοαφρικανό διεθνή επιθετικό, Dino Ndlovu του οποίου το συμβόλαιο του με την Μακάμπι Χάιφα έληξε στις 30 Ιουνίου ενώ προηγουμένως είχε παραχωρηθεί δανεικός από την Ισραηλινή ομάδα στην Black Aces της Νοτίου Αφρικής.

Είναι διεθνής με την εθνική της χώρας του ενώ συμμετείχε με Μακάμπι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ της περιόδου2013-2014 σκοράροντας κατά του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο παιχνίδι που διεξήχθη στις 24/10/2013 και βρήκε νικήτρια την
ομάδα του ΠΑΟΚ με 3-2


Αγωνιστικά στοιχεία:
Πληροφορίες που περισυνέλεξε το anorthosis24.net από το Ισραήλ κάνουν λόγο για ομαδικό ποδοσφαιριστή που του αρέσει να μοιράζει μπαλιές αν και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Δεν είναι ο πιο ταχύς επιθετικός στο Ισραήλ, αλλά ούτε και βαρετό φορ περιοχής ενώ είναι αρκετά δυνατός με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Το «καλό του πόδι» ως είθισται να λέμε στο ποδόσφαιρο είναι το αριστερό του αλλά και το δεξί του δεντο χει απλά για να τρέχει μιας και σκόραρε κάποια γκολ με αυτό.

Η εξαιρετική χρονιά του στην Μπνέι Γιεχούντα του έδωσε το εισιτήριο για την Μακάμπι Χάιφα εκεί όπου άρχισε την χρονιά πολύ καλά και την τέλειωσε άσχημα λόγω κάποιων τραυματισμών και διαφωνιών με την διοίκηση που είχε κυρίως να κάνει με την πίεση των λεφτών που σπαταλήθηκαν από την ομάδα της Χάιφα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Προς τα τέλη της πρώτης περιόδου – μας ανέφεραν – ήταν σκιά του καλού του εαυτού.

Ψάχνει όμως μια καλή σεζόν στο εξωτερικό σκοράροντας αρκετά γκολ κάτι που θα του δώσει και την κλήση εκ νέου για την εθνική Νότιας Αφρικής που θα παλέψει για το παγκόσμιο του 2018 στην Ρωσία. Είναι ποδοσφαιριστής ψυχολογίας κάτι που εδώ πετυχαίνουμε διάνα μιας και ο Αντρέ Πάους αναγέννησε την περσινή χρονιά – χωρίς υπερβολή – τη μισή εντεκάδα.

Περισσότερα για τον ποδοσφαιριστή θα δούμε και θα καταγράψουμε από τις πρώτες προπονήσεις στις Πλάτρες και στα φιλικά που θα ακολουθήσουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ