Αλλαγή στα φιλικά – Ήθελαν να παίξουν με τα δεύτερα

Φιλικό με την πρωταθλήτρια Πολωνίας, Λεχ Πόζναν είχε προγραμματίσει η Ανόρθωση ωστόσο αυτό ματαιώθηκε, μιας και οι Πολωνοί ήθελαν να αγωνιστούν με την εφηβική τους ομάδας. Κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από την Ανόρθωση, μιας και ο στόχος είναι τα δυνατά φιλικά για εξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων όσο αφορά τη δυναμικότητα της ομάδας.

Ως εκ τούτου, το φιλικό ακυρώθηκε και στη θέση του προγραμματίστηκε φιλικό με την WKS Zawisza. Η WKS Zawisza κατέκτησε το κύπελλο την περίοδο 2013-14, ωστόσο την περασμένη χρονιά υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά το αναθεωρημένο πρόγραμμα φιλικών, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την επίσημη σελίδα

Τρεις φιλικές αναμετρήσεις θα δώσει η Ανόρθωσις, κατά το διάστημα παραμονής και προετοιμασίας της ομάδας στην Πολωνία.

Πρώτο χρονικά, το φιλικό με την ΑΕΚ, η οποία προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωταθημα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέμες. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή, στις 19:00 ώρα Κύπρου και θα είναι τηλεοπτικό από τη Cytavision.

Τρεις μέρες αργότερα, την Τετάρτη 5 Αυγούστου, θα αναμετρηθούμε φιλικά με την Πολωνική Zawisza Bydgoszcz, η οποία πέρσι αγωνιζόταν στην Ekstraklasa (υψηλότερη κατηγορία της Πολωνίας) και διαβαθμίστηκε στην πρώτη κατηγορία. Και αυτός ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Κύπρου.

Τελευταίο φιλικό στην Πολωνία, την Κυριακή 9 Αυγούστου, στις 14:00 ώρα Κύπρου, με αντίπαλο την επίσης Πολωνική Pogon Szczcin. Η Pogon, τερμάτισε στην 8η θέση της Ekstraklasa.

Όλα τα φιλικά θα πραγματοποιηθούν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέμες και θα προσφέρεται ενημέρωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ