«Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να μείνει εκεί»

Αποκαλυπτικές δηλώσεις στον Πάνο Λάρκο για λογαριασμό της εφημερίδας «goal» παρέθεσε ο εκπρόσωπος του γραφείου μάνατζερ του  Τόμας Καμίνσκι σε ότι αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Ανόρθωση.

«Για την ώρα δεν υπάρχουν νέα. Περιμένουμε να έχουμε μια συνάντηση την Παρασκευή με τους παράγοντες της Άντερλεχτ και ένας από τους παίκτες για τους οποίους θα συζητήσουμε θα είναι ο Τόμας Καμίνσκι. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εξέλιξη. Μετά τη συνάντηση αναμένω να έχουμε κάποια νεότερα».

Αν η συνάντηση θα γίνει παρουσία και του τεχνικού διευθυντή της Άντερλεχτ, είπε: «Φυσιολογικά την Παρασκευή θα έχουμε το ραντεβού. Περιμένουμε μια ενημέρωση την Πέμπτη από τον τεχνικό διευθυντή της Άντερλεχτ, επειδή βρίσκεται εκτός Βελγίου για την ώρα, και περιμένουμε να σφραγίσουμε το ραντεβού μας για την Παρασκευή».

Ο Καμίνσκι πολλές φορές αναφέρθηκε στην επιθυμία του να μείνει στη «Μεγάλη Κυρία» και όταν ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος του γραφείου αν αυτό εξακολουθεί να ισχύει, απάντησε: «Νομίζω ναι. Είχε καλή χρονιά, απόλαυσε την παραμονή του στην Κύπρο με την Ανόρθωση και πιστεύω πως μία από τις σοβαρές πιθανότητες είναι να μείνει εκεί. Αν όλα είναι εντάξει, θα είναι μια καλή ευκαιρία, ναι».

Αν η Ανόρθωση είναι το φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του ο Καμίνσκι;
«Γνωρίζεις ότι στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να πούμε αν είναι φαβορί ή όχι. Πιστεύω το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει η Ανόρθωση είναι ότι ο Τόμας έπαιξε εκεί. Γνωρίζει τις καταστάσεις, γνωρίζει τον σύλλογο, γνωρίζει τα πάντα. Αυτό είναι πλεονέκτημα. Πολλές φορές όμως οι ποδοσφαιριστές γίνονται αποδέκτες διάφορων προτάσεων, όμως έκανε μια καλή χρονιά με αυτή την ομάδα και υπάρχει η δυνατότητα για νέα συνεργασία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ