Εδώ τον φέραμε…

«Αυτό που μου διευκολύνει όλη αυτή την κατάσταση είναι ξέρεις, αυτή η αρρωστημένη νοοτροπία που έχω εγώ και από αυτά μπορεί να είχα ζημιώσει τον εαυτό μου. […] Ξέρεις ότι επειδή έχω παίξει σε κάποια ομάδα, έχω δουλέψει σε κάποια ομάδα. […] Το πράγμα μου έχει φύγει ας πούμε κι αυτό είναι καλό και για μένα».

Αυτό ήταν το σημαντικότερο σημείο από τις δηλώσεις Τιμούρ, δήλωσε στην οποία προέβη όχι μόνο από τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες, αλλά γενικότερα από τη συμπεριφορά κάποιων προς τον ίδιο από το 2009 και μετά. Όλοι καταλάβουμε τι θέλει να πει ο Τιμούρ με αυτές του τις δηλώσεις, και δεν ήταν άσχετο αυτό που ανέφερε αργότερα πως πλέον είναι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις, είτε εκτός Κύπρου αλλά είτε και εντός…

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως χρησιμοποιήθηκε το όνομά του, ανέφερε:

«Μπορεί. Κάποιοι προσπαθούν ας πούμε να φανούν κάποιοι αλλά εντάξει δεν πιστεύω ότι και ο Πρόεδρος (Πουλλαίδης» δεν ήταν ενημερωμένος με αυτά που γίνονταν. Μπορούσε που είχαμε βρεθεί να μου πει ότι, ξέρεις, δεν είναι αυτό κι αυτό, αυτή τη στιγμή τίποτα δεν λέχθηκε από αυτά».

Για την προσέγγιση του από άλλες ομάδες απάντησε:

«Είχα και από Απόλλωνα, είχα και από ΑΠΟΕΛ. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν κάποιους στόχους με προσεγγίσανε και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την εμπιστοσύνη που μου είχαν δείξει. Αυτό με τιμάει με αυτήν την προσέγγιση που είχαν προς το πρόσωπο μου αλλά εντάξει δεν έγινε η συνεργασία μας».

Για εκείνη την ανακοίνωση του Προέδρου (ότι ο Κετσπάγια θα επιστρέψει στην Ανόρθωση όταν θα είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα), δήλωσε:

«Όταν θα αποφασίσει ο Πουλλαϊδης δηλαδή; Δεν κτίζω εγώ την πολυκατοικία. Εγώ κτίζω την ομάδα. Η δουλεία μου είναι άλλη. Εντάξει, τι να πω ας πούμε; Ξέρεις…»

Γενικότερα, πολλά ακούστηκαν από την ημέρα που αποκαλύψαμε ότι παράγοντες προσέγγισαν τον Τιμούρ για να επιστρέψει στην ομάδα και ότι αυτός ήταν διατεθειμένος να το πράξει. Και ήρθε ο Τιμούρ σήμερα να το επιβεβαιώσει ο ίδιος. Για τα όσα αναφέραμε από την πρώτη στιγμή, αναφέρθηκε και ο Τιμούρ, αλλά απόφαση της Διοίκησης ήταν όπως δεν υποβάλει πρόταση στον ίδιο.

Αυτά γράψαμε τότε: «Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν λίγες οι ομάδες που προσέγγισαν τον Τιμούρ Κετσπάγια. Συγκεκριμένα, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Α.Ε.Κ είχαν ή έχουν βολιδοσκοπήσει τον Κετσπάγια» – Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Τιμούρ στις δηλώσεις του.

Αυτά γράψαμε τότε: «Ο Τιμούρ προσεγγίστηκε από εξωδιοικητικούς παράγοντες κατά πόσο τον ενδιαφέρει η επιστροφή του στην Κύπρο και στην Ανόρθωση άμεσα, με τον Τιμούρ να απαντά καταφατικά» – Και αυτό επιβεβαίωσε ο Τιμούρ.

Αυτά γράψαμε τότε: «Η νύφη – Ανόρθωση – θέλει, ο γαμπρός για πρώτη φορά είναι έτοιμος και μένει πλέον να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο πεθερός – Πουλλαΐδης – για να ευλογήσει τον γάμο. Να καλέσει τον Τιμούρ, να τα συζητήσουν και να προκύψει η πολυπόθητη για τις χιλιάδες κόσμου της Ανόρθωσης συμφωνία». – Και όπως είπε ο Τιμούρ, τέτοια συζήτηση δεν έγινε από πλευράς Προέδρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ