Το πρωτάθλημα τελειώνει, ώρα για αποφάσεις

Σε λίγο η χρονιά θα φθάσει στο τέλος της, η ομάδα μας αντιμετωπίζει την Α.Ε.Κ στο ΓΣΖ με μοναδικό σκοπό και στόχο, ένα θετικό φινάλε στη χρονιά.

Μετά τις 19:00 ουσιαστικά η ομάδα μπαίνει σε περίοδο προγραμματισμού, με τον κόσμο να περιμένει τις αποφάσεις του Χρήστου Πουλλαΐδη, για το μείζων θέμα του προπονητή και της δομής της ομάδας. Για την ώρα ο Πουλλαΐδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά σου σε κανένα, με τα ερωτηματικά να είναι πάρα πολλά.

Ο Τεντ Φαν Λέουβεν μοιάζει να είναι καμένο χαρτί, ο Ολλανδός υποστήριξε τα φιλαράκια του –Γκαρσία και Σεράν- λέγοντας πως με άλλο προπονητή θα μπορούν προσφέρουν πολύ περισσότερα. Παράλληλα, έκαψε και τον Αντρέ Πάους, τον οποίο και έκρινε ανεπαρκή για τη νέα χρονιά. Απόψεις που δεν ενστερνίζεται ο Χρήστος Πουλλαΐδης, καθώς άλλα λένε τα αποτελέσματα, το γήπεδο που αποτελεί καθρέφτη αλλά και το λαϊκό αίσθημα.

Τώρα στο θέμα του Αντρέ Πάους, ο Ολλανδός τεχνικός έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Η δουλειά του στο γήπεδο φάνηκε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια, έβγαλε το 100% από τους ποδοσφαιριστές του, ενώ είναι ηλίου φαεινότερο πως δεν του παρασχέθηκαν τα κατάλληλα εφόδια από τον Φαν Λέουβεν. Ο Γκαρσία δεν μπήκε ποτέ στην ομάδα, ο Εντέ φορμαρίστηκε τον Μάρτιο καθώς ήρθε τον Αύγουστο και ήταν πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Σεράν ήταν ο πιο επίφοβος αμυντικός ενώ ακόμη και ο Σάμπαλα δεν μπορούσε να μπει και να βοηθήσει στην ομάδα. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν η Ανόρθωση είχε ακόμη 4 ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές τότε τα α πράματα πολύ πιθανώς να ήταν διαφορετικά.

Και τελευταίο το καυτό θέμα με τον Τιμούρ Κετσπάγια, η συνάντηση της Παρασκευής διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αλλά δεν πήγε η κουβέντα στο ποδόσφαιρο. Ο Πουλλαΐδης δεν προχώρησε σε τηλεφώνημα στον Τιμούρ με τις αμφιβολίες κατά πόσο τον θέλει να αυξάνονται στις τάξεις του κόσμου. Επίσης κάπου εδώ τίθεται και θέμα αντιδράσεων εντός διοικητικού συμβουλίου, με πληροφορίες να λένε πως δεν συμφωνούν όλοι οι σύμβουλοι του προέδρου, στην επιστροφή του λατρεμένου καραφλού στον πάγκο της Ανόρθωσης.

Ο Τιμούρ την εβδομάδα που έρχεται θα βρίσκεται στην Αγγλία, οπότε αν ο Πουλλαΐδης επιθυμεί να τον προσεγγίσει και να συζητήσει επί της ουσίας μαζί του και πρόσωπο με πρόσωπο, είτε θα μεταβεί την Αγγλία είτε θα περιμένει την επιστροφή του στην Κύπρο, η οποία είναι προγραμματισμένη στα τέλη της βδομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ