Την Κυριακή έχει γιορτή – Να μην λείψει κανείς

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση της ομάδας μας για το τελευταίο παιχνίδι στο Αντώνης Παπαδόπουλος αυτήν την Κυριακή εναντίων της ΑΕΚ.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου καλεί ΟΛΟ τον κόσμο της ομάδας στην εκδήλωση που διοργανώνετε για την Κυριακή 24/05 στον Ναό. Μια δύσκολη χρονιά απ’ όλες τις απόψεις τελειώνει αυτήν την εβδομάδα και υποχρέωση μας είναι να την κλείσουμε με το πιο ιδανικό τρόπο.

 Την Κυριακή λοιπόν έξω από το στάδιο μας, στην Ανατολική πλευρά του σταδίου, στον χώρο στάθμευσης (vip) θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος για να παρακολουθήσουμε τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας ο οποίος θα συνοδευτεί με άφθονο φαγοπότι. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η οικονομική στήριξη της Ανόρθωσης. Όλα τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα καταθέτουν στον λογαριασμό που δημιουργήθηκε μετά τις νέες «καμπάνες» που δέχθηκε η ομάδα μας από προσφυγές παλιών ποδοσφαιριστών. Δεν θέλουμε να παρελθοντολογούμε γιατί οι εμπειρίες των τελευταίων χρόνων απέδειξαν πως μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο αγαπημένο μας Σωματείο. Το μόνο που ζητάμε είναι αυτό που λέχθηκε σε μια από τις περσινές συνελεύσεις από τον νυν πρόεδρο του Σωματείου και δόθηκε η υπόσχεση πως οι υπαίτιοι θα πληρώσουν τις αμαρτίες τους. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έγινε ακόμα και ο μόνος που πληρώνει για τα λάθη άλλων είναι ο κόσμος. Όχι κατ’ ανάγκη με χρήμα αλλά με την υπομονή του μέχρι να δει ξανά την ομάδα του πρωταγωνίστρια.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 16:00 μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και ο κάθε Ανορθωσιάτης έχει υποχρέωση να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια που γίνετε. Αρκετά άτομα του Παν.Συ.Φι θα προσφέρουν τις βοήθειες τους εθελοντικά και θα είναι εκεί για να δημιουργήσουν μια ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ, ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΗ ατμόσφαιρα και να στείλουν μηνύματα ενότητας σε πάσα κατεύθυνση. Εμείς θέλουμε να δούμε εκεί άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, οργανωμένους και ανοργάνωτους, μικρά παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους. Στον χώρο θα υπάρχει και φουσκωτό για μικρά παιδιά. Ο λόγος που αποφασίσαμε την πιο πάνω κίνηση είναι καθαρά έτσι ώστε τα δικά μας χρήματα να συνδράμουν στην οικονομική εξυγίανση του Σωματείου και πουθενά αλλού.

 Μετά το τέλος του παιχνιδιού το λεωφορείο της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές και όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα θα καταλήξουν στον χώρο που θα είμαστε συγκεντρωμένοι για να χειροκροτηθούν για την αφοσίωση και την τιμιότητα που επέδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Να αποθεώσουμε αυτούς που απέδειξαν πως το χρήμα δεν είναι το παν στο ποδόσφαιρο. Αυτήν την νέα γενιά που είναι έτοιμη να ανεβάσει την Ανόρθωση ξανά στην κορυφή. Γιατί το αξίζουν!

 Υ.Γ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ – ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

 Υ.Γ.1 Χρόνια Πολλά στον ποδοσφαιριστή μας Κωσταντίνο Λαίφη για την ονομαστική του εορτή αλλά και σε όλους τους Ανορθωσιάτες που σήμερα γιορτάζουν.

 ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

 Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ