Στο Βέλγιο αυτός, σε αναμμένα κάρβουνα εμείς

Ο κορυφαίος τερματοφύλακας της χρονιάς Τόμας Καμίνσκι βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο και ξεκουράζεται ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τώρα που θα τον βρει αυτή… η Άντερλεχτ, ξέρει. Τα δεδομένα είναι απλά και έχουν ως ακολούθως.

Ο Βέλγος πορτιέρο που ενθουσίασε και ενθουσιάστηκε από την συνεργασία του με την Ανόρθωση, υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να είναι κάτω από τα δοκάρια της και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δεσμεύεται με συμβόλαιο όμως με την Άντερλεχτ για ακόμη 2 χρόνια και είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή της.

Η προετοιμασία της ομάδας του Βελγίου αρχίζει στα μέσα Ιουνίου. Πάγια τακτική της είναι να μαζεύει όλους του ποδοσφαιριστές της στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας και ακολούθως να επιλέγει ποιους θα αφήσει να συνεχίσουν και ποιους θα θέσει υπό δανεισμό για να πάρουν αγωνιστικά λεπτά.

Thomas-Kaminski

Κάπου εδώ, αναμένεται να επέμβει ο ίδιος ο Καμίνσκι. Ο Τόμας θέλει να αγωνίζεται και δεν βολεύεται στον πάγκο μιας μεγάλης ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής θα κάνει την κίνηση του κατά πόσο υπάρχει προϋπόθεση να είναι βασικός στην Άντερλεχτ και αν η απάντηση είναι καταφατική τότε θα μείνει στη 88η καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Αν η απάντηση που θα λάβει από τους ανθρώπους της ομάδας είναι αρνητική τότε θα πέσει τηλεφώνημα στον Αντρέ Πάους. Δεδομένη είναι η επιθυμία της Ανόρθωσης να κρατήσει αυτόν τον τερματοφύλακα και ως εκ τούτου χρειάζεται υπομονή, λεπτοί χειρισμοί και ένα αυξημένο συμβόλαιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ