ΠΑΝΣΥΦΙ: ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΕΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ

Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΝΣΥΦΙ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να εξαντλήσει τα εισητήρια που είναι διαθέσιμα για τον αγώνα του Σαββάτου εναντιών της Ομόνοιας, και με φωνή να ωθήσει την ομάδα μας στην νίκη.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του για τον επόμενο σημαντικότατο (μέχρι τον επόμενο) αγώνα όπου η ομάδα χρειάζεται να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών αν θέλουμε να προλάβουμε το τρένο με προορισμό την ευρωπαϊκή διέξοδο.

 Μετά τα δυο τελευταία αποτελέσματα που η ομάδα μας δεν ευτύχησε να πανηγυρίσει το πολυπόθητο τρίποντο για πολλούς και διάφορους λόγους, το ερχόμενο Σάββατο θεωρείτε επιβεβλημένο όσο ποτέ να φύγουμε με τους τρεις πόντους από το γ.σ.π. Ήδη οι αντίπαλοι μας χρησιμοποιούν οποιοδήποτε τρόπο μπορούν για να πετύχουν τον σκοπό τους. Δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε αν έχουν δίκαιο ή άδικο αλλά είμαστε εμείς που θα πρέπει να σταθούμε ασπίδα έτσι ώστε αυτό να μην γυρίσει μπούμερανγκ για να ικανοποιηθούν συμφέροντα άλλων εις βάρος της Ανόρθωσης. Είμαστε εμείς που πρέπει να εξαντλήσουμε μέχρι και το τελευταίο εισιτήριο για το νότιο πέταλο του γ.σ.π. Είμαστε η Ανόρθωση και δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και τίποτε, όπως άλλωστε αποδείξαμε πολλάκις είτε στο παρελθόν είτε πρόσφατα, πως δεν μας πτοεί καμιά έδρα και κανένα γήπεδο. Όπου κι αν αγωνίζεται ο Φοίνικας ο στόχος είναι ΠΑΝΤΑ ένας, Η ΝΙΚΗ.

 Από σήμερα ξεκινά η προπώληση των δύο χιλιάδων εισιτηρίων που έχουμε στην διάθεση μας και καλούμε τα μέλη μας όπως τα προμηθευτούν εγκαίρως από τα σημεία προπώλησης που ανακοίνωσε το Σωματείο μας. Τα εισιτήρια στοιχίζουν €5. Απαιτούμε απ’ όσους λογαριάζουν να προμηθευτούν ένα από τα διαθέσιμα εισιτήρια να είναι έτοιμοι να φωνάξουν μαζί μας για ενενήντα και λεπτά, να είναι έτοιμοι να παραδώσουν την ψυχή τους στο πέταλο και σε καμία στιγμή του αγώνα να μην εφησυχαστούν ανεξαρτήτως αποτελέσματος. ΟΣΟΙ δεν μπορούν να το πράξουν αυτό, δηλαδή την απόλυτη και συνεχή στήριξη προς την ομάδα, ας μείνουν στα σπίτια τους. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο, δυο χιλιάδες τρελούς έτοιμους για όλα.

 Για ώρες αναχώρησης θα ενημερωθείτε από τα κλιμάκια σας και συνιστούμε σε όλους να ακολουθήσετε τις αυτοκινητοπομπές για την δική σας ασφάλεια. Ακολουθούμε συνεχώς τις οδηγίες των οργανωτών.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΟΝ κουτσοκούμνη

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ