Να κοπούν οι αντιφάσεις και να τεθούν ξεκάθαροι στόχοι

Είναι αδήριτη ανάγκη να σταματήσουν οι αντιφάσεις και να τεθούν επί τάπητος οι στόχοι της επόμενης χρονιάς, γιατί γύρω από τον κόσμο επικρατεί ένα κομφούζιο και μια σύγχυση, που δημιουργήθηκε με μοναδικό μη ένοχο τον κόσμο.

Αρχικά το τριετές πλάνος που εκπονήθηκε και ανακοινώθηκε πέρσι τον Ιούνιο, αναφέρει πως τη δεύτερη χρονιά, η Ανόρθωση θα είναι ανταγωνιστική για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής μας, Αντρέ Πάους, στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στα εκτός έδρας παιχνίδια, ούτως ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ωστόσο η ανακοίνωση του προέδρου στο φλέγων ζήτημα του Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν σε ένα εντελώς αλλιώτικο τόνο και μια διαφορετική ρότα, καθώς έμμεσα πλην σαφώς, ανέφερε πως δεν προχώρησε σε πρόταση στον Κετσπάγια γιατί η ομάδα δεν θα είναι ανταγωνιστική.

Καλό θα είναι τόσο για κόσμο, όσο και για σκοπούς αυτοκριτικής, να τεθούν κάτω ξεκάθαρα οι στόχοι και να χτιστεί ομάδα ανάλογα με τους στόχους. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε στο τέλος να ξυρίσουμε τον γαμπρό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ