Να η ευκαιρία

Μετά από πολύ καιρό δύναται η ευκαιρία στην Ανόρθωση να εξαργυρώσει τους βαθμούς που πήρε στη Β Φάση του πρωταθλήματος και να αναρριχηθεί επιτέλους έστω και ένα σκαλοπάτι στο βαθμολογικό πίνακα.

Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» πρέπει να παρουσιαστούν «Κύριοι» έστω και αν υπάρχει το ενδεχόμενο, ο αντίπαλος να αγωνιστεί χωρίς βασικές επιλογές αλλά και στόχους. Οι παίχτες του Πάους πρέπει να κάνουν τον καθήκον τους, να κερδίσουν τον αγώνα και να δείξουν ότι απόκτησαν και κάποια εμπειρία ώστε να διαχειρίζονται παιχνίδια που μπορεί να φαίνονται εύκολα αλλά επιφέρουν αρκετή πίεση αφού σε περίπτωση οποιουδήποτε άλλου αποτελέσματος εκτός της νίκης, αυτό θα είναι καταστροφικό.

Η Ανόρθωση που έχει 48 βαθμούς – αν πάρει το διπλό σήμερα – ανεβαίνει στην 4η θέση με 1 βαθμό πάνω από την Ομόνοια, ενώ κυνηγά την ΑΕΚ που βρίσκεται στην 3η θέση με 52β και τον Απόλλωνα που είναι στην 2η θέση με 53β. Η «Μεγάλη Κυρία» πρώτα πρέπει να περάσει με διπλό από το «Αμμόχωστος» και μετά θα έχει την τύχη στα πόδια της αφού θα αγωνιστεί με τις ομάδες που κυνηγούν την έξοδο στην Ευρώπη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ