Μου ‘χεις τρελλάνει τα μυαλά

Καλησπέρα λεβέντες μου καλησπέρα περήφανοι ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ. Στην 2η επαφή μου μαζί σας έχουμε μπόλικα πράματα να πούμε τζαι μάχομαι να σκεφτώ πόθε να αρκέψουμε.

Τζίνο που θέλω να πω σε γενικές γραμμές εν ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για τούντα λεβεντόπαιδα που εφορήσαν τζαι τιμούν επάξια την φανέλα του ΦΟΙΝΙΚΑ. Οϊ γιατί εδέραμε τον λούλλη έσσο μας. Τούτα εν αυτονόητα. Απλά μετά που μια σύντομη διακοπή τζαι αφού εποσκολιστήκαν κάμποσοι πάστην ράσχη μας επανήλθαμε στα φυσιολογικά τζαι στην πραγματικότητα. Που τον Ναό εν ρέσσει κανένας. Παλιά εχάναν που το χαϊ γουέϊ τούτοι ούλλοι. Λιήν υπομονή τζαι εννά γίνει τζαι τούτο πάλε.

Μιας τζαι έβαλα τους μέστο στόμα μου, πιστεύκω το απολλωνάκι πρέπει να αλλάσει προπονητή ως που να το πιάει. Βασικά τρεις σε μια χρονιά εν λίοι κατά την “ταπεινή” μου άποψη. Φέρτε κάποιο που εννά κάμνει τζαι τες τρεις αλλαγές που το ημίχρονο. Δκυο εν κάμνουν την διαφορά.

Που την άλλη τζικάτω στην χώρα εν πα να αλλάξουν όσους θέλουν το τσίγγενο εν τσίγγενο. Αφού εν τζαι εσχει σχέση αν εν καλοί ή οϊ. Εν τζαι πιάννουν το με καλή τακτική τζαι ωραίο φούρπο. Πιάννουν τα γιατί το αΚΟΠελ ΜΟΝΑΧΑ ΞΕΡΕΙ πως. Αν είχαμε τες διαιτησίες τους εννά το πιάναμε που τον Φλεβάρη. Τούτοι εκάμαν τα ούλλα, έμεινε μια αγωνιστική τζαι ακόμα θέλουν πόντο. Εν τζαι υπάρχει περίπτωση να γίνει ο χαττάς γιατί οι μπίζινες με τον πασιή εγίναν πιλέ. Δκυο τρεις δανεικοί το καλοτζαίρι τζαι εκλεισε το ντηλ.

Τζαι αφού μιλούμε για προπονητές ευκαιρία να πούμε τζαι για τον δικό μας τον ψηλό που έκαμεν τους ούλλους να παραμιλούν. Είσχε 14 παίχτες, οι 3 παν σκολείο κόμα, ο άλλος που βάλει κόουλ αβέρτα τζοιμάται με την πατανία του στρατού τζαι οι ακριβοί του επαίξαν όσα ματς έχασα φέτος εγώ. Εν δκιώχνεις έτσι προπονητή κ.Πουλλαίδη μου, εν το σκέφτεσε καν μάλιστα. Κάμνεις του τζαι άλλο συμβόλαιο μάλιστα τιμής ένεκεν. Ούτε με κόφτει να μπου χουν να χωρίσουν με τον άλλο τον τουλίπα ούτε θέλω να ξέρω. Κάτσε τους μέστα γραφεία, τζίνα τα ωραία τα τζαινουρκούθκια, τζαι να φκουν πόξω μόνο αγκαλιά. Εν ήθελες να σουν τζαι παπάς τζαι τατάς; Απόδειξε το γιατί αν μείνεις μόνο παπάς ο τατάς που κάμνει “πελλάρες” κόμα εν τζαι γλυτώνει φέτος. Ο κόσμος αγάπησεν τούντην ομάδα φέτος παραπάνω που κάθετι άλλο τζαι ήρταμεν 5οι. Εν θα δεχτεί άλλα τερτίπια που κανέναν. Τωρά που τον εφέραμεν πίσω με την αξιοπρέπεια μας μέστο χόρτο, κραούμεν τον πρωταγωνιστή. Ούλλη δύναμη τούντης ομάδας εν η ψυσχιή που διούμε πάστα πέταλλα τίμια.

Τζαι έτσι για την κατακλείδα, με αλλό δκύο πόντους εννά κάμναμε τζαι κανένα ταξιδούι στην γιουρόπα αλλά εν εξόρτωσαμε, εν μας αφήκαν, εν πολλά. Που εννά πιάει πρωτάθλημα τούτη η ομάδα εννά παραλύσουν πολλά πράματα. Εννά φκουν απωθημένα πολλά τζαι κρίμας τους τζίνους που εννά βρεθούν στο διάβα μας. Οϊ τρελογιατρούς τζαι σύριγγες. Εν κτηνίατρους που να θέλουμε να μας κάμουν καλά. Ενέσεις των αππάρων τζαι πάλε μπορεί να μεν μας τζίζουν.

Άτες, είπαμεν τα, επαρΑΝΟήσαμεν πάλε καλή υπομονή τζαι δύναμη σε ούλλους μας τζαι οι μέρες που ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΑΑΑ έννε μακρά
ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ
ΜΟΥ ΧΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ