Η χειρότερη εμφάνιση και αυτοί που έφυγαν

Η χειρότερη εμφάνιση της Ανόρθωσης την φετινή χρονιά ήταν με τον σημερινό αντίπαλο αλλά στο «Δασάκι της Άχνας» και όχι στο «Αμμόχωστος» που αγωνίζεται για την Β Φάση ο Ερμής. Εκεί όπου η Ανόρθωση δημιούργησε όλες κι όλες 2-3 ευκαιρίες και με τον Καμίνσκι να κατεβάζει τα ρολά και να κρατά το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Χωρίς υπερβολή σε εκείνο το παιχνίδι φλερτάραμε με τον διασυρμό αν δεν ήταν ο Βέλγος πορτιέρο.

Από την τελευταία νίκη του Ερμή σε βάρος της Ανόρθωσης – ακολούθησαν οι 2 νίκες με 2-0 και 3-1 – απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, αφού η ομάδα από την Αραδίππου προβαίνει συνεχώς σε αλλαγές του ρόστερ της.

Σε εκείνο το παιχνίδι λοιπόν της 21/09/2014, ο Ερμής παρατάχθηκε με τους: Μπογκαντινοφ, Τσίνα, Παουλίνιο, Πίνα, Ουόν, Παλαθουέλος, Ταραλίδης, Ντε Αζεβέδο, Μοράν, Ιμπραήμι και Ονίλο ενώ ως αλλαγή εισήλθαν οι Μπελούσσο, Μπεμπά και Παπαθανασίου.

Δεν θα βρίσκονται στον σημερινό αγώνα οι Μπογκαντινοφ, Ουόν, Παλαθουέλος, Ντε Αζεβέδο, Μοράν και Ιμπραήμι οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν για διάφορους λόγους. Σε αυτούς προστίθεται ο πολύ καλός αμυντικός Ζάρκοβιτς και ο Στέλιος Δημητρίου (κρέππας) ο οποίος μεταγράφηκε στην Σουηδική Ακρόπολης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ