Έφαγε το κεφάλι του

Μόνος του έφαγε το κεφάλι του ο Τεντ Φαν Λέουβεν. Ο Ολλανδός διευθυντής ποδοσφαίρου, αν και μέχρι πριν 10 μέρες, ήταν σίγουρος πως θα συνέχιζε και ήταν σε επαφές με μεταγραφικούς στόχους αλλά και με προπονητή, κατάφερε να φάει μόνος του το κεφάλι του.

Ο Τεντ προσπάθησε να κρατήσει στην ομάδα τα φιλαράκια του, τον Γκονζάλο και τον Σεράν. Για τον μεν Σεράν οι αντιδράσεις ήταν ήπιες, καθώς ο ποδοσφαιριστής αν και δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, με τον επαγγελματισμό του υπήρχε η ελπίδα πως θα μπορούσε να ανακάμψει. Όσο για τον Γκονζάλο, μόνο και μόνο η απαίτηση του να παραμείνει, προκάλεσε τον εκνευρισμό σε πολλούς, μεταξύ τους και ο Χρήστος Πουλλαΐδης.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η τελευταία χρονιά που ο Γκονζάλο έπαιξε μπάλα, ήταν πριν 3 χρόνια στην Α.Ε.Κ. Εδώ και 3 χρόνια, ο Ουρουγουανός, είναι σε πτωτική πορεία και πολύ δύσκολα θα βρει τα πόδια του.

 

Στην αναζήτηση του αντί-Φαν Λέουβεν

Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Τεντ Φαν Λέουβεν, βρίσκεται η Ανόρθωση, καθώς θα πρέπει να αντικαταστήσει τον τέως Ολλανδό διευθυντή ποδοσφαίρου. Σίγουρα ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου, θα έχει λιγότερα καθήκοντα από τον προκάτοχο του, καθώς ο Αντρέ Πάους θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες σε θέματα προγραμματισμού.

Τα καθήκοντα του Τ.Δ θα πρέπει να καθοριστούν από την αρχή και να είναι ξεκάθαρα. Οι μνήμες από την κόντρα Φαν Λέουβεν – Πάους είναι νωπές και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση στο μέλλον, να υπάρξει παρόμοια κατάσταση εντός του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ