Έχουν βγάλει και το σχοινί και το παλούκι οι διαιτητές μας! Ζητούν και κατανόηση!

Η περίφημη κυπριακή ρήση Απ’ ον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του, ταιριάζει γάντι στη σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος διαιτητών Κύπρου.

Σε ένα πρωτάθλημα που συνοδεύτηκε από βόμβες, απειλές, καλούς για λόου τους, καταγγελίες Μάριου Παναγή, αλλοιώσεις αποτελεσμάτων μέσα από μονόπλευρα και μονόφθαλμα διαιτητικά λάθη, ο σύνδεσμος διαιτητών Κύπρου –Ο Μασιάς, ο Τράττου, ο Δημητρίου και όλη η υπόλοιπη φαμίλια- κρίνουν το επίπεδο της διαιτησίας του ιδιαίτερα καλό και εκφράζουν το παράπονο τους γιατί ο τελικός κυπέλλου δεν θα το διαιτητεύσει μέλος του

Κομμάτι από τη σημερινή τους ανακοίνωση

«Αντικειμενικά κρίνοντας το επίπεδο των διαιτητών μας στην παρούσα αγωνιστική περίοδο, όπου όλοι κρίνουν ότι ήταν το δυσκολότερο και συναρπαστικότερο Πρωτάθλημα των τελευταίων 15 χρόνων με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ήταν ιδιαίτερα καλό με τα λάθη μας τα οποία ποτέ δεν έχουμε κρύψει και ως εκ τούτου αναμέναμε από την Ομοσπονδία περισσότερη κατανόηση και επιβράβευση της όλης αυτής προσπάθειας. Αντί αυτού, η όλη ενέργεια για ορισμό ξένων διαιτητών στο αυριανό τελικό Κυπέλλου αποτελεί χωρίς αφορμή την τιμωρία του Κύπριου διαιτητή στην ολότητά του».

Πραγματικά είναι άξιο απορίας, αν αυτοί οι κύριοι έχουν επίγνωση της πραγματικότητας και ακούν την άποψη της κοινής γνώμης. Προσπαθείς να θυμηθείς ένα παιχνίδι έξι βαθμών, που να μην κρίθηκε από διαιτητικά λάθη και δεν βρίσκεις.

Όσο για την κατανόηση που ζητούν, θα τη δείξουμε όταν αυτοί δεν θα τσιγκουνεύονται τις κίτρινες και να σφυρίζουν επιλεκτικά, όταν παίζει η αγαπημένη ομάδα του συστήματος

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ