Μπράβο στους Ανορθωσιάτες φοιτητές των Ιωαννίνων!

Μια ομάδα Κύπριων φοιτητών στα Γιάννενα, έλαβε μέρος στο τουρνουά 5×5 του Συλλόγου Κύπριων Φοιτητών και Σπουδαστών, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος. Έφτιαξαν φανέλες με τα χρώματα της αγαπημένης μας ομάδας και έραψαν πάνω στο στήθος με περηφάνια τον Φοίνικα!

Οι Ανορθωσιάτες κατέκτησαν το τρόπαιο αήττητοι, αφιερώνοντας την κατάκτησή του στον Νίκο Ματθαίου, πατέρα του συμπαίχτη, φίλου και αδερφού τους Γαβρίλου. Ο αείμνηστος Νίκος έφυγε νωρίς, αφού εγκατέλειψε τα εγκώσμια τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι φοιτητές μας οπλίστηκαν με κουράγιο απ’ το κουράγιο του Γαβρίλου, ο οποίος δεν τα έβαλε κάτω και σαν πραγματικός μαχητής φόρεσε ξανά τη κυανόλευκη φανέλα και συνέχισε να αγωνίζεται μαζί τους. Ήταν ο επιπλέον λόγος που ήθελαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο τουρνουά!

Όπως πληροφορηθήκαμε, μαζί με το τρόπαιο υπήρχε και χρηματικό έπαθλο. Τα παιδιά, ως ένδειξη σεβασμού προς την οικογένεια Ματθαίου, ακολουθώντας τα χνάρια του ΠΑΝΣΥΦΙ, δώρισαν το χρηματικό έπαθλο σε συνάνθρωπό μας που χρειαζόταν τα χρήματα, εις μνήμην του Νίκου Ματθαίου.

Εύγε παιδιά, μακάρι να μείνετε πάντα αληθινοί άνθρωποι και αγνοί Ανορθωσιάτες!

 

foitites2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ