Tι απαντά ο Λίουεν για το μέλλον του (Bίντεο)

Στο balla.com.cy και στον Μάριο Μυλωνά μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Τέντ Φάν Λίουεν. Ο Oλλανδός μεταξύ άλλων μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας μας κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά και για το μέλλον του στην Ανόρθωση.

 

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν αισθάνθηκα σε καμία στιγμή ότι δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Το πρώτο γκολ μας σόκαρε, ο αγωνιστικός χώρος ήταν βρεγμένος και ως εκ τούτου γλιστρούσε. Μετά το 20λέπτο ισορροπήσαμε, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Ανόρθωσις.»

 

Αν αυτή η νίκη φέρνει την Ανόρθωση πιο κοντά στους στόχους της;

«Υπάρχουν ακόμη έξι παιχνίδι μπροστά μας, για αυτό ας περιμένουμε να δούμε. Σε αυτό το σημείο όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Παίζουμε ακόμα έξι τελικούς, θα δώσουμε τα πάντα και θα προσπαθήσουμε να βγούμε στην Ευρώπη. »

 

Τέλος τον ρωτήσαμε εάν θα παραμείνει και του χρόνου με τον Ολλανδό να απαντά

«Γιατί όχι; Με θέλετε να φύγω; »

 

Ενώ στην ερώτηση μας εάν τον ενημέρωσε η ομάδα για την παραμονή του ή όχι, ο Φαν Λέουβεν μας απάντησε πως δεν τον έχουν ενημερώσει. Ως απόρροια της απάντησης του του είπαμε πως μένει με τον Ολλανδό χαριτολογώντας να μας απαντά: «Σήμερα εννοείται, αύριο θα δούμε»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ