ΠΑΝΣΥΦΙ: ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠ

Ανακοίνωση εξέδωσε τώρα ο Παν. Συ. Φι. Ανόρθωσις, με τον οποίο καλεί όλο τον κόσμο να γεμίσει το Παπαδόπουλος και να το κάνει καμίνι, για το προσεχές παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ το Σάββατο.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί τα μέλη του για την ανταπόκριση που επέδειξαν στο κάλεσμα για στήριξη των τμημάτων μας για τους αγώνες της περασμένης εβδομάδας και τους συνιστά υπομονή μέχρι να εκπληρώσουμε τους τελικούς μας στόχους. Συγχαρητήρια στο τμήμα της πετόσφαιρας για την συμμετοχή της στον τελικό κυπέλλου αναγνωρίζοντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούσαν κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς. Συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου, ελπίζοντας πως ο επόμενος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες να διεξαχθεί είτε στην Αμμόχωστο είτε στον Καραβά.

 Για την εβδομάδα που μας έρχεται, την Πέμπτη έχουμε τον αγώνα Φούτσαλ ενάντια στο κατεστημένο. Είναι ο τελευταίος, εντός έδρας, αγώνας της χρονιάς και έχουμε την υποχρέωση να χειροκροτήσουμε τους φουτσαλιστές μας για την μαγική χρονιά που μας χάρισαν. Εξάλλου αν δεν μίκραιναν τις γραμμές στο λευκόθεο τότε θα μιλούσαμε για ακόμη πιο μεγάλα πράγματα, για μιαν ομάδα που χτίστηκε αθόρυβα και κατάφερε να δει στα μάτια τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Ο αγώνας στο «κίτιον» ξεκινά στις 20:30.

 Το Σάββατο ήρθε η δική μας ώρα, το Σάββατο πρέπει να γεμίσουμε τον Ναό και το Σαββάτο πρέπει να νικήσουμε ΕΜΕΙΣ. Πρέπει το Αντ. Παπαδόπουλος να μετατραπεί σε κολαστήριο όπου αντίπαλοι, κόρακες, παρατηρητές, ομοσπονδίες, κατεστημένα να γονατίσουν μπροστά στην λάβα των ΜΑΧΗΤΩΝ. Ο αγώνας ξεκινά στις 17:00 και καλούμε τα μέλη μας για προσυγκέντρωση στον Κεντρικό η ώρα 16:00. Εισιτήρια για τον αγώνα θα προπωλούνται στα οικήματα μας και η διάθεση τους θα ξεκινήσει από αύριο απόγευμα.

Τέλος να αναφέρουμε ότι την Κυριακή 26/04 θα διεξαχθεί η 2η ετήσια αιμοδοσία εις μνήμη του αδελφού μας ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΟΥ στο οίκημα μας στα Πολεμίδια μεταξύ των ωρών 16:00-19:00. Την αιμοδοσία διοργανώνει ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου. ΧΡΙΣΤΟ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΗΣ.   

 ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

 Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕC 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ