Όταν τα έχεις χαμένα ξεχνάς τι πάει να πει αλήθεια

Δυστυχώς η ιστοσελίδα των ψεμάτων, μετά την παράθεση του βίντεο με το πρώτο τέρμα της ομάδας μας, έχουν τα μούτρα να βγουν να πουν ότι θα μας, ακούστε αυτό, διώξουν ποινικά γιατί… αλλοιώνουμε την πραγματικότητα και τους δυσφημίζουμε!

Αυτοί που έκαναν την αλλοίωση της πραγματικότητας επιστήμη, λένε ότι εμείς αλλοιώνουμε την πραγματικότητα! Δυστυχώς για τους ψεύτες, εμείς ανεβάσαμε και το βίντεο με τη φάση που δείχνει ξεκάθαρα που πηγαίνει η μπάλα, κάτι που για κάποιο παράξενο λόγο δεν αναφέρουν στο κομμάτι τους αλλά αναφέρουν το εξής: «Εμείς σας παρουσιάζουμε πιο κάτω το βίντεο στο οποίο πήραμε την φωτογραφία που σας παρουσιάσαμε. Ο κάθε ένας εκλαμβάνει την φάση με την δική του νοημοσύνη αλλά έχει και το δικαίωμα να έχει και τα δικά του πιστεύω».

Δυστυχώς για τους ψεύτες, δεν χρειάζεται να είσαι και 400άρης για να παραδεχτείς τι έγινε στη φάση, η οποία είναι καθαρή, και δεν χρειάζεται ο καθένας να έχει τα «δικά του πιστεύω» σε μία φάση που μιλάει από μόνη της. Επιμένουν πάντως οι γελοίοι να αναφέρονται σε «αποκαλυπτική φωτογραφία» αλλά δεν σχολιάζουν την φάση που το βίντεο που τους παραθέσαμε.

Και λένε μετά οι επαγγελματίες ψεύτες: «Ας υποστηρίζουν ό,τι θέλουν. Για να μάθουν την αλήθεια, μπορούν να ρωτήσουν τον Χιώτη, τον Καρλάο τον Αμοριν και τον Ρίισε οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ταυτοχρόνως για χέρι, όπως και τον Μασιά που δίστασε να δώσει το τέρμα, και μιλούσε με τους βοηθούς του για ώρα πριν το δώσει». Μάλιστα, είναι χέρι επειδή διαμαρτυρήθηκαν οι παίχτες τους μας λένε (Γεια σου Αβρααμίδη)!

Όπως διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι και σε αυτή τη φάση, όταν η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Χόλγκερσον και όχι στο χέρι του, όπως παραπονέθηκαν ζητώντας και πέναλτι! Γίνονται ακόμη πιο πειστικοί έτσι!

ZITOUN

Υ.Γ Δεν μας απαντήσατε. Αφού παραθέσατε το βίντεο που ανεβάσαμε εμείς, τελικά ήταν χέρι ή όχι;

Υ.Γ 2 Στο μεταξύ οι εκ φύσεως ανώτεροι χρησιμοποιούν το Αγγλικό ερωτηματικό στα ανορθόγραφα Ελληνικά κείμενά τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ