Όχι, όχι, δεν υπάρχει παρασκήνιο…

Οι προκλήσεις συνεχίζονται και ξεκάθαρα πλέον η ρήση απον αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του, βρίσκει εφαρμογή στο χώρο του ποδοσφαίρου της μπανανιάς.

Τη Δευτέρα όλοι θαυμάσαμε τον πρόεδρο της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, να δηλώνει με άκρως αλαζονικό υφάκι:

«Το ΑΠΟΕΛ έχει τη δύναμη αυτόν που δεν θα τον σεβαστεί να τον στείλει σπίτι του. Αυτό είναι ένα μήνυμα. Και προς την Ομοσπονδία και στους διαιτητές και σε όλους. Αυτός που δεν θα παίξει το ΑΠΟΕΛ 50-50, το ΑΠΟΕΛ είναι καλό για λλόου του»

Δεν πέρασε πολύς χρόνος για να δείξει την επίδειξη ισχύος το ΑΠΟΕΛ, καθώς ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε το βράδυ της Πέμπτης τον Πετρίδη με μια αγωνιστική τιμωρία και 5000 πρόστιμο.

Εμάς η δική μας απορία είναι τι θα συνέβαινε αν τις πιο πάνω δηλώσεις τις έκανε ο Μαρίνος Μήτρου. Θυμίζουμε πως μετά το Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ, ο Μήτρου τιμωρήθηκε με τις 3 αγωνιστικές και πρόστιμο, για τις δηλώσεις που έκανε και για ένα χτύπημα και μια απειλή που είδε και άκουσε μόνο ο Τράττου.

Παράλληλα πριν λίγες μέρες η ομάδα μας δέχθηκε πρόστιμο 5000, γιατί εξέδωσε μια άκρως τεκμηριωμένη ανακοίνωση με τις φάσεις που αδικήθηκε τη φετινή χρονιά. Ο αθλητικός δικαστής είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, θέλει την Ανόρθωση φιμωμένη να μην μιλάει και να είναι υποταγμένη στο κατεστημένο. Η πολιτική αυτή θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, το σύστημα και τους δουλευτές του.

Επιπρόσθετα οι προκλήσεις δεν σταμάτησαν εδώ. Την Παρασκευή παρατηρήσαμε πως ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Δημητρίου, έμεινε εκτός ορισμών. Μην σας προκαλεί περιέργεια, ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν ο εκείνος που διεύθυνε την αναμέτρηση μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα. Μια αναμέτρηση που άφησε το ΑΠΟΕΛ με παράπονα, τα οποία στην πορεία αποδείχθηκαν άστοχα. Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής, πέρασε την Ανόρθωση από κανονικό χειρουργείο στο πρώτο προημιτελικό απέναντι στην ομάδα της Λευκωσίας, ωστόσο δεν τιμωρήθηκε και ούτε έμεινε εκτός ορισμών για την κάκιστη απόδοση του.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ