Ο κακός Νούχου με τον Απόλλωνα

Αδιαμφισβήτητα πρόκειται για την αποκάλυψη της χρονιάς. Η απόκτηση του με την μορφή δανεισμού για 3 χρόνια από την Μάντσεστερ Σίτι έφερε δυσανασχέτηση στον κόσμο της ομάδας αφού η παρουσία του στον Απόλλωνα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Ακόμη και στις φετινές του χειρότερες εμφανίσεις ήταν καλύτερος από τη περσινή του πορεία με την ομάδα της Λεμεσού.

Ο λόγος για τον Ράζακ Νούχου ο οποίος διαβαίνει μια αρκετά καλή σεζόν με την Ανόρθωση. Στα αρνητικά του καταγράφεται το γεγονός ότι οι 2 από τις 4 κακές του εμφανίσεις την φετινή χρονιά σε σύνολο 23 αγώνων, ήταν με τον Απόλλωνα που είναι και η προηγούμενη του ομάδα.

Αρχής γενομένης αύριο, μιας και θα ακολουθήσει ακόμη ένα παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και άλλα τόσα στα χρόνια που ακολουθούν, ο 23χρονος Νούχου επιβάλλεται να σταματήσει αυτό το αρνητικό στατιστικό.

Να βρει τον τρόπο να καθαρίσει το μυαλό του όταν αντιμετωπίζει την ομάδα του Απόλλωνα. Αν το επιτύχει αυτό και βγάζει ουσιαστικά μια χρονιά γεμάτη πολύ καλές εμφανίσεις θα δικαιώσει όλους στο απόλυτο που τον επέλεξαν να ηγηθεί του αριστερού άκρου της άμυνας της Ανόρθωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ