Κάλεσμα σε «Κίτιον» και «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Το δικό του κάλεσμα προς τον Ανορθωσιάτικο κόσμο απευθύνει ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου σχετικά με τις άμεσες υποχρεώσεις του πετοσφαιρικού και ποδοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης. Χρονικά την αρχή κάνει η πετοσφαιρική μας ομάδα η οποία θα διεκδικήσει το κύπελλο την Παρασκευή στο «Κίτιον» και ακολούθως η αντίστοιχη του Άντρε Πάους που θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την ΑΕΚ.

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας για τις επόμενες δραστηριότητες μετά τις διακοπές για τις Εορτές του Πάσχα. Χριστός Ανέστη σε όλους με την προσδοκία πως την ευχή αυτή θα την λέμε του χρόνου στην αγαπημένη μας πόλη, Αμμόχωστο.

Την Παρασκευή, 17 Απριλίου, έχουμε μπροστά μας τον τελικό κυπέλλου στην πετόσφαιρα Ανδρών η ώρα 19:30 στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον». Μια μεγάλη πρόκληση για το οικοδόμημα της Ανόρθωσης αφού ο αγώνας αυτός είναι η μοναδική μας ευκαιρία για την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την προσπάθεια των αθλητών μας έτσι ώστε όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε ακόμα ένα τρόπαιο για το τμήμα της πετόσφαιρας. Όποιο τμήμα ανήκει στην οικογένεια της Ανόρθωσης και έχει για έμβλημα τον Φοίνικα με τις γαλανόλευκες κάθετες εμείς νιώθουμε περήφανοι να το υποστηρίζουμε μέχρι τέλους. Καλούμε όλα τα μέλη για προσυγκέντρωση στον Κεντρικό και απ’ εκεί θα κατευθυνθούμε οργανωμένα με αυτοκινητοπομπή προς το κλειστό. Η πορεία θα ξεκινήσει ΑΚΡΙΒΩΣ στις 19:00.

Μετά τον τελικό της Παρασκευής, έχουμε την επιστροφή μας σε ποδοσφαιρικό αγώνα μετά από σχεδόν ένα μήνα αφού ενδιάμεσα είχαμε δύο διακοπές αλλά και την αποχή μας από το τελευταίο γλέντι στο τσίρειο. Το Σάββατο στις 16:00 έχουμε τον πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην αεκ όπου με νίκη θα κρατηθούμε κοντά στις θέσεις που εξασφαλίζουν ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Λόγω της τελευταίας, «δίκαιης και αντικειμενικής» τιμωρίας που επιβλήθηκε στην εξέδρα μας το οργανωμένο μας σύνολο θα πάρει θέση στην νότια πλευρά της Δυτικής εξέδρας (εκεί που συνορεύει με την Νότια κερκίδα).

Ο Παν.Συ.Φι μετά από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια και για τα δύο αυτά σημαντικά παιχνίδια. Η προπώληση από τα κλιμάκια μας θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη και τα εισιτήρια θα πωλούνται σε πακέτο. Η αξία του πακέτου (δυο παιχνίδια) είναι μόλις €10 γιατί ο Παν.Συ.Φι θέλει με την κίνηση του αυτή να δείξει πως προστατεύει τα μέλη του από τον οποιονδήποτε θέλει να τον εκμεταλλευτεί. Δεν μείναμε μόνο στα λόγια, μιας και η κίνηση αυτή δείχνει πως δεν απείχαμε απλά για να απέχουμε απ’ το τσίρειο και πως η τιμωρία της Νότιας άνευ λόγου και αιτίας δεν είναι αποδεχτή από το σύνολο μας.

Τώρα πρέπει να δείξουμε σε όλους πως είμαστε μια Φαμίλια, ενωμένοι, δυνατοί και έτοιμοι να ξεπεράσουμε το κάθε εμπόδιο που βρίσκετε στον δρόμο μας. Δεν χωρούν δικαιολογίες για κανένα, δεν χωρούν «απουσίες». Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των οργανωτών για το καλύτερο αποτέλεσμα και ερχόμαστε στο γήπεδο με ΜΠΛΕ μπουφάν και κασκόλ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ