Η δεύτερη φορά που τους «προειδοποιούν» για κόκκινη – «Ο ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει»

Στο χθεσινό παιγνίδι, ο Μασιάς χαρίστηκε και δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Λάνινγκ, σε μία απόφασή του που ούτε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ούτε καν ο πάγκος του μπορούσαν να πιστέψουν. Για τόσο καθαρή φάση μιλάμε. Ως αποτέλεσμα, ήταν ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ να έχει την ευχέρεια να τον κάνει αλλαγή και να περάσει στη θέση του τον Βινίσιους από το 32’, αφού ήξερε ότι ο Λιοπετρίτης διαιτητής δεν θα μπορούσε να κάνει τα στραβά μάτια και σε δεύτερη περίπτωση.

Αυτό που είδαμε χθες όμως, έγινε ξανά πριν δύο μήνες ακριβώς. Και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε για ποια ομάδα αναφερόμαστε. Βεβαίως και εννοούμε το ΑΠΟΕΛ. Ήταν 28 Φεβρουαρίου, όταν ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Ο κεντρικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ Καρλάο δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ενώ βρισκόταν στο έδαφος, πήρε «αγκαλιά» τα πόδια του Ασσίς ο οποίος θα έφευγε στην αντεπίθεση. Καθαρότατη κίτρινη κάρτα, για την οποία αν βρείτε ποιος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ διαμαρτυρήθηκε εντονότατα όπως μόνο αυτός ξέρει. Ναι, για αυτόν που έχει ασυλία εδώ και τόσα χρόνια στα Κυπριακά γήπεδα.

Λίγα λεπτά αργότερα λοιπόν, ο Καρλάο κάνει φάουλ για το οποίο θα μπορούσε να δεχθεί και απευθείας την κόκκινη κάρτα, με τον Τράττο να του χαρίζεται. Όπως του χαρίστηκε ακόμη μία φορά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ να τον αντικαταστήσει στο 50’ του αγώνα με τον Αντωνιάδη.

Βλέπετε λοιπόν, όταν είσαι προπονητής του ΑΠΟΕΛ, οι διαιτητές σε «προειδοποιούν» για την επερχόμενη κόκκινη έτσι έχεις όλη την ευχέρεια να κάνεις τις απαραίτητες… αλλαγές ώστε να μην αγωνιστείς με αριθμητικό μειονέκτημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ