ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Η αφορμή για να γράψω αυτές τις λίγες γραμμές δεν αποτελεί τόσο το αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα της ομάδας μας, όσο ο απόηχός του. Το ζητούμενο για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ήταν σαφώς η νίκη όπως άλλωστε είναι και το ζητούμενο σε κάθε αγωνιστική για κάθε ανταγωνιστικό τμήμα του ένδοξού μας Σωματείου. Η νίκη για ειδικούς και γενικούς λόγους δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα η έξοδος στην Ευρώπη-που τέθηκε από τους ιθύνοντες ως στόχος- να δυσκολεύει. Ο λόγος που δυσκολεύει είναι αφενός διότι κυνηγάμε 2 ομάδες και αφετέρου επειδή παραμένουν 4 αγωνιστικές. Φυσικά με ένα 4*3 η Κυρία θα βρεθεί στις Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις, κάτι που θεωρώ εφικτό μιας και αντικειμενικά έχουμε μια καλά δουλεμένη ομάδα με σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς στο γήπεδο.

Αυτοί λοιπόν οι ‘προσανατολισμοί’ τείνουν να ξεθωριάζουν ένεκα της στάσης που κρατάει ο κόσμος της ομάδας μας μετά τον αγώνα με τους Λευκωσιάτες και που πιθανόν να μεταφέρετε και πιο πάνω. Μπορεί δικαίως ο τηλεοπτικός φακός να μας δικαίωσε ακόμα μια φορά για φάσεις που πολύ πιθανόν να έκριναν την έκβαση του αγώνα αλλά είναι γεγονός ότι από το 75’ και έπειτα ήμασταν αγνώριστοι. Το γκολ ήρθε με τον τρόπο που ήρθε αλλά ήταν οφθαλμοφανές ότι όσο περνούσε ο χρόνος θα δεχόμασταν γκολ. Η δική μας μη διαχείριση του υπέρ μας αποτελέσματος για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, θεωρώ, ότι έγκειται στο φετινό μεγάλο μας πρόβλημα, το μικρό ρόστερ το οποίο δεν επιτρέπει στον προπονητή την ανάλογη διαχείριση κατά την διάρκεια του ματς.

Δεν κρίνω ούτε Τ.Δ, προπονητικό τιμ ή Διοίκηση μιας και μετά από χρόνια βλέπουμε τα στοιχειώδη στο ‘Αντώνης Παπαδόπουλος’. Τρεξίματα, πάθος, ένταση και κυρίως θέληση για την νίκη και την διάκριση. Το τι ακολούθησε όμως μετά το ματς είναι κάτι το οποίο χρίζει εξέτασης. Ναι, έγιναν λάθη, περίμενε κάποιος όμως ότι δεν θα γίνονταν με την συγκεκριμένη ομάδα; Θεωρώ λοιπόν σωστό να τους αφήσουμε στην άκρη και ας …… κουρεύονται οι εκ φύσεως. Τους δίνουμε υπέρμετρη σημασία την οποία δεν δικαιούνται! Έχουν χτίσει την προπαγάνδα τους και είναι ηλίου φαεινότερο ότι μας φοβούνται περισσότερο από κάθε άλλον για αυτό προσπαθούν να μας κρατήσουν ‘υπό’ σε όλους τους τομείς. Αφήστε τους, αδιαφορήστε και επικεντρωθείτε στα του οίκου μας. Να φτιάξουμε πρώτα τις αδυναμίες μας, τα λάθη μας και ας μην ρίχνουμε συνεχώς την μπάλα σε τρίτους. Είμαστε ΑΝΟΡΘΩΣΗ και θα επιστρέψουμε στην κορυφή. Αυτό φαίνεται από μακριά και τους αγχώνει, διότι η πέτσινη αυτοκρατορία τους θα πέσει. Και θα πέσει από την ομάδα που αντιπαθούν περισσότερο και θα πονάει κιόλας.

Για αυτόν τον λόγο φίλοι μου, μην τα βάζετε μαζί τους τώρα. Θα έρθει η ώρα τους. Εμείς έχουμε 4 τελικούς να σκεφτούμε για αυτό μην αποπροσανατολίζεστε. Ο Μασιάς και ο κάθε Μασιάς είναι αναλώσιμοι της παράγκας, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ όμως όπως σωστά έγραψαν τα αλάνια τις προάλλες είναι η ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ! 

ΚΑΡΠΑΣΙΤΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ