Γλυκόπικρη γεύση

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει πίσω του ο απογευματινός αγώνας κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΠΟΕΛ αφού η Ανόρθωση σκόραρε 4 τέρματα και παραχώρησε ισοπαλία 3-3. Σε άλλο ένα παιχνίδι δεν έλειψαν τα διαιτητικά λάθη σε βάρος της «Μεγάλης Κυρίας».

Ο κόσμος αφού χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έφυγε με το παράπονο στα χείλι. Όχι για την εμφάνιση αλλά για το αποτέλεσμα. Η Ανόρθωση μπορούσε να φύγει με το τρίποντο και να κάνει ένα μεγάλο βήμα για την Ευρώπη μιας και τα υπόλοιπα παιχνίδια εξήλθαν ισόπαλα.

Το αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφικό. Ναι μεν χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία αλλά βλέποντας και το πρόγραμμα της επόμενης βδομάδας είναι φανερό ότι η Ανόρθωση μπορεί να καλύψει την σημερινή «ζημιά» με μια νίκη απέναντι στον Ερμή την ώρα που Ομόνοια και ΑΕΚ θα αντιμετωπίζουν αμφότερες τους πρωτοπόρους.

Όλα ρευστά λοιπόν σε αυτό το αμφίρροπο πρωτάθλημα. Επιβάλλεται η ομάδα να ανασυνταχτεί άμεσα, να κρατήσει τα θετικά από το ντέρμπι και να δει με περισσότερη προσοχή την συνέχεια. Τίποτα δεν τέλειωσε. Είμαστε ακόμη ζωντανοί στο κυνήγι των στόχων μας.

Άλλωστε το μεγαλύτερο κέρδος της σημερινής προσπάθειας είναι το χειροκρότημα στο τέλος από τους οπαδούς της ομάδας μας που επέστρεψαν και στάθηκαν σύμμαχος στο όλο σκηνικό που διαδραματιζόταν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ