ΑΠΟΕΛ 7 – 5 Ανόρθωσις: Βρώμα, μπόχα, δυσωδία ακόμα και στο φούτσαλ!

Χωρίς το ποθητό αποτέλεσμα τελείωσε η αποψινή προσπάθεια της φουτσαλικής Ανόρθωσης με τους «γκρι» να ζώνονται τα εκρηκτικά και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις για να πετύχουν ότι δεν μπόρεσαν οι αντίπαλοι φουτσαλιστές. Δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ η Ανόρθωση έπαιζε με flying goalkeeper, ο Ραμάντα έδωσε έτοιμο γκολ σε συμπαίκτη του που σκόραρε, ωστόσο η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη διότι (άκουσον άκουσον) η μπάλα πέρασε εκτός τελικής γραμμής. Σαν μην έφτανε αυτό, η Ανόρθωση διαμαρτύρεται για φάουλ στον τερματοφύλακα μας στο 7ο και καθοριστικό γκολ του ΑΠΟΕΛ με τον σκόρερ να κλωτσά τη μπάλα μέσα από τα χέρια του Οδυσσέως.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι (ναι υπήρξε και αυτό) ο ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκε με 2-0 ωστόσο οι Χαρή και Νενέ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ στο 9ο και 18ο λεπτό. Μάλιστα ο Μάρτινς έδωσε το προβάδισμα στο 19ο λεπτό με τον ΑΠΟΕΛ να ισοφαρίζει με πέναλτι και τον Κουππαρή να δίνει εκ νέου προβάδισμα, 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Μια αμυντική αδράνεια 7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος έδωσε το δικαίωμα στον ΑΠΟΕΛ να πάει στα αποδυτήρια με το 4-4.

Στην επανάληψη οι φουτσαλιστές μας παρουσιάστηκαν και πάλι μουδιασμένοι στα πρώτα στάδια του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης με 6-4 και τον Κουππαρή αφού σημάδεψε το δοκάρι, να αποκαθιστά τις ισορροπίες στο 36ο λεπτό με το 6-5. Η φάση που σημάδεψε πρώτη την αναμέτρηση έγινε στο 38ο λεπτό με τους γηπεδούχους να σκοράρουν αφού προηγήθηκε φάουλ στον Οδυσσέως, ενώ το φινάλε άνηκε στους «γκρίζους λύκους» που στέρησαν απο την Ανόρθωση μια παλικαρίσια πρόκριση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ