ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΛΛΗΣ: “Με ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ ΨΥΧΗ στο Λευκόθεο για την πρόκριση”

Δηλώσεις του προέδρου του τμήματος φούτσαλ της ομάδας μας, Ανδρέα Παπαλλή, φιλοξενεί η ιστοσελίδα μας, εν όψει του επαναληπτικού για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, εναντίων (επίσης !) του ΑΠΟΕΛ.

“Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απόψε, απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ερχόμαστε από δύο πολύ μεγάλες νίκες απέναντι στους πρωτοπόρους, στο Κύπελλο με τον ΑΠΟΕΛ και στο πρωτάθλημα με την Ομόνοια. Έχουμε τη νίκη αλλά και την ψυχολογία υπέρ μας, και όλη η ομάδα πιστεύει σε μια πολύ μεγάλη πρόκριση απόψε. Αν και ο αντίπαλός μας έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες, αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι εύκολα τα πράγματα.

Όμως με ΜΑΧΗΤΙΚΗ και ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗ ψυχή, πάμε στο Λευκόθεο για την πρόκριση. Η νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών, αλλά και παράλληλα η ψυχραιμία που έδειξαν οι φουτσαλιστές μας στο παιχνίδι με την Ομόνοια όταν ισοφαρίστηκαν, είναι ατράνταχτο παράδειγμα ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ή και να ζηλέψουμε από κανέναν αντίπαλό μας.

Είναι κρίμα που σήμερα δεν θα έχουμε δίπλα μας τον υπέροχό μας κόσμο, που σε κάθε μας εντός έδρας παιχνίδι μας οδηγούν προς την νίκη. Όμως ελπίζω να δούμε όλο μας τον κόσμο να κατακλύει το Θεμιστόκλειο για να δώσει βροντερό παρών στον αγώνα της πετοσφαιρικής μας ομάδας.

Παράλληλα και εγώ με τη σειρά μου θέλω να ευχηθώ την πρόκριση και στην ομάδα της πετόσφαιράς μας, και ευχή όλων μας να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί απόψε την πρόκριση στους τελικούς!”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ