Πρόδρομε, ο κατατρεγμός συνεχίζεται..

Βλέποντας λίγο τα 4 φετινά παιχνίδια με τους γαλαζοκίτρινους εκ Λευκωσίας, το μόνο που συμπεραίνεις είναι το πόσο δίκαιο τελικά είχε ο πρόεδρος τους, Πρόδρομος Πετρίδης. Πιο συγκεκριμένα σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου είχε αναφέρει τα εξής: «Σχεδόν σε όλους τους αγώνες αδικούμασταν όμως δεν βγαίναμε να πούμε κάτι. Κρατήσαμε χαμηλούς τόνους παρά το ότι έχουμε απολέσει βαθμούς από διαιτητικά λάθη».

Εγώ το μόνο που αποφάσισα να κάνω, είναι να ξαναδώ μόνο τα μεταξύ μας παιχνίδια και να αντιληφτώ πόσο έλεγχο κάνουμε στο παρασκήνιο.

24/09/14 ανύπαρκτο πέναλτι και άδικη κόκκινη στον Λαΐφη. Δεν υπήρχε καν παράβαση, και ήταν και εκτός περιοχής.

 

05/12/14 κακώς ακυρώθηκε γκολ του Κάλβο στο 90′ και το αποελ κερδίζει 1-0. Στο ίδιο παιχνίδι –κάτι που θυμήθηκα μόλις τώρα- ο Μαισουράντζε δέχεται φάουλ από τον Μοράις, το φάουλ σφυρίζετε αντίθετα και ο Μαισουραντζε δέχεται και την κίτρινη κάρτα.

 

04/03/2015 Η ανομοιομορφία στον πειθαρχικό έλεγχο επανεμφανίζετε. Ο Καρλάο κανονικός χασάπης αλλά επειδή βρίσκετε στο όριο έχει την γνωστή «αλά Μοραίς» ασυλία, ενώ ο Χόλγκερσον που βρίσκετε στο όριο και αυτός, χωρίς καν παράβαση τιμωρείται.

 

07/03/15 δεν δόθηκε πέναλτι στο 89′ πάνω -πιο πάνω δεν γίνετε- στον Λαΐφη . Μάκος , Μαισουράντζε και ο Νούχου, δέχονται κάρτες που μόνο ο κόρακας είδε. Την ίδια ώρα δεν είδε σκληρά φάουλ των αδικημένων του Μανιταρά σε ποδοσφαιριστές μας.

 

Πρόδρομε, ο κατατρεγμός συνεχίζεται..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ