Πιο παθιασμένοι από ποτέ

Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» γνωρίζουν ότι οι επόμενες αγώνες είναι καθοριστικοί και σίγουρα δεν θέλουν να τινάξουν στον αέρα, μια προσπάθεια που άρχισε πριν από 8 μήνες και που βρίσκεται στην τελική της ευθεία .

Μέσα σε αυτή τη χρονιά είδαμε ένα κακό ξεκίνημα στην αρχή, την σταθεροποίηση στο μέσο και το αήττητο των 9 αγώνων που διήρκησε από τις αρχές του χρόνου μέχρι την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου.

Αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ μέχρι και τις 18 Απριλίου η «Μεγάλη Κυρία» δίνει καθοριστικούς αγώνες (Ερμή, Ομόνοια, Απόλλων και ΑΕΚ) για την επίτευξη των στόχων της που δεν είναι άλλοι από την 3η θέση στο πρωτάθλημα και την «κούπα» στο κύπελλο.

Στόχοι που για να εκπληρωθούν πρέπει να επιδείξουν το ίδιο πάθος όπως αυτό με τις αναμετρήσεις κόντρα στον Ερμή, Ομόνοια, ΑΕΛ αλλά και Σαλαμίνα τον Ιανουάριο. Πιο παθιασμένη από ποτέ πρέπει να δει ο κόσμος την Ανόρθωση του Αντρέ Πάους στη σημερινή αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 17:30 στο ΓΣΠ που θα είναι το εφαλτήριο για την βαθμολογική και ψυχολογική ανάκαμψη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ