Με μια αλλαγή

Πρώτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος και η «Κυρία» ταξιδεύει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, τέσσερα εικοσιτετράωρα ακριβώς μετά την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων για το θεσμό του Κυπέλλου. Ο Αντρέ Πάους είδε με ικανοποίηση τους Μακρή, Αβραάμ και Κάλβο να ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση αλλά αυτό δεν εκφράζεται σε συμπερίληψη στην αρχική εντεκάδα… ούτε κάν στην αποστολή.

Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να προστατεύσει τους ποδοσφαιριστές ενόψει του επαναληπτικού για το κύπελλο και έτσι, ενδεχομένως να αφήσει εκτός αποστολής τον Αβραάμ, εκτός ενδεκάδας τον Μακρή αλλά να χρησιμοποιήσει τον Κάλβο στα φτερά.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Καμίνσκι. Στο κέντρο της άμυνας θα παραταχθούν οι Χόλκερσον και κατά πάσα πιθανότητα ο Λαΐφης. Στα άκρα της άμυνας θα καλυφθούν από την παρουσία των Δημητρίου και Νούχου.

makos

Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Μάκος και Μαϊσουράντζε ενώ πιο μπροστά τους, ο Αμπουρχάνια.

Η επιθετική τριάδα θα παρουσιάσει μια σημαντική αλλαγή σε σχέση με τα δυο τελευταία παιχνίδια. Ο Κάλβο – λογικά – επιστρέφει στο δεξί άκρο και ενισχύει σημαντικά την επιθετική προσπάθεια. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Εντέ και στην κορυφή ο Γκονσάλβεζ.

Η Ανόρθωση πρέπει να κυνηγήσει το βαθμολογικό όφελος ακόμη και το απόλυτο που είναι το τρίποντο ώστε να ανεβεί εκ νέου στην 3η θέση και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια ή απώλειες των ομάδων που διεκδικούν την προνομιούχα θέση και οι οποίοι αύριο δίνουν αγώνα μεταξύ τους στη Λάρνακα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ