Μαρίνος Μήτρου: «Η προσπάθεια δε σταματά»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Πρώτο», αναφέρθηκε επιγραμματικά στο χθεσινό αγώνα, τη σύρραξη που επηρέασε τους ποδοσφαιριστές, αλλά και πως αντιμετωπίζει η ομάδα την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

 

Για την εικόνα του αγώνα απέναντι στην Ομόνοια:

«Ήταν ένα παιχνίδι με δύο ημίχρονα. Ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις δηλαδή ένα γρήγορο γκολ κάτι που μας επέτρεψε να αποβάλλουμε το άγχος και παίξουμε πιο ελεύθερα, κάτι που κάναμε το πρώτο μισάωρο. Βρήκαμε τους διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ, δημιουργήσαμε 3-4 ευκαιρίες για δεύτερο γκολ αλλά δυστυχώς αδρανήσαμε στην τελική προσπάθεια».

 

Για τα λάθη που έφεραν τα δύο γκολ:

«Καταφέραμε στο ημίχρονο να πάμε στα αποδυτήρια με σκορ 1-1 αντί 1-0 με ένα πέναλτι το οποίο δεν το έχει επιβεβαιώσει κάποια τηλεοπτική κάμερα και υπήρξε πολύ μεγάλος εκνευρισμός αδικαιολόγητα. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε δύο λάθη από αυτά που γίνονται μια στα χίλια και δώσαμε στην ευκαιρία στην Ομόνοια να σκοτώσει το παιχνίδι, κάτι που μας στεναχωρεί πολύ».

 

Για την ένταση στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου:

«Έπρεπε να ηρεμήσουμε αλλά δυστυχώς το πέναλτι και η σύρραξη φάνηκε να μας επηρεάζουν στο δεύτερο ημίχρονο. Το σημείωσε και ο προπονητής στις δηλώσεις του ότι δεν έπρεπε να μας επηρεάσει αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και αυτός ο εκνευρισμός φάνηκε στο παιχνίδι και έπαιξε το ρόλο του στα δύο λάθη που έφεραν τα γκολ».

 

Για το περιστατικό με τον Φυλακτού:

«Υπήρξε μια γενικότερη σύρραξη. Αντιλαμβάνομαι ότι έπεσε κάποιο αντικείμενο από την κερκίδα ή τουλάχιστον αυτό είπαν οι συμποδοσφαιριστές του. Απολογηθήκαμε στον Φυλακτού και το κάνουμε και δημόσια για το ατυχές αυτό περιστατικό, μεμονωμένο μεν σε ένα θερμό παιχνίδι και μια ατμόσφαιρα που δεν καταγράφηκε το παραμικρό πέραν από αυτό. Δεν είναι κάτι συνήθες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τέτοιου είδους φαινόμενα και είναι καταδικαστέο σε κάθε περίπτωση».

 

Για το μέλλον:

«Για να είμαστε ειλικρινείς ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Ήταν στο σπίτι μας, μπροστά στο κόσμο μας, με μια από τις κυριότερες αντίπαλους άρα όταν χάνεις τέτοιου είδους παιχνίδια, μειώνεις τις πιθανότητες για κάτι καλύτερο. Από εκεί και πέρα η προσπάθεια δε σταματά, υπάρχουν ακόμα εφτά παιχνίδια και οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή αν μη τι άλλο για να ξεκουραστεί η ομάδα ώστε στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό να πάρουμε βαθμούς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ