Μαρίνος Μήτρου: «Η Ανόρθωση πάει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη»

Δηλώσεις του Μαρίνου Μήτρου στον Super Sport FM φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του σταθμού, με τον εκπρόσωπο επικοινωνίας να αναφέρεται στον επερχόμενο αγώνα με τον Απόλλωνα, τους ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν αλλά και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

 

Για την επιστροφή των Κάλβο, Μαραγκού και Άντιτς:

Αναμένουμε ότι δεν θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα, παροπλισμένοι είναι οι Ιακοβένκο και Γκαρσία. Από κει και πέρα περιμένουμε ότι ο Κάλβο θα μπει κανονικά στις προπονήσεις. Μαραγκός και Άντιτς που ήταν με κάρτες στο τελευταίο παιχνίδι επιστρέφουν. Θα πρέπει βέβαια καλύτερα να περιμένουμε μέχρι αύριο.

 

Για την επιστροφή Γκαρσία:

Υπολογίζουμε ότι θα επιστρέψει μετά το Πάσχα. Μετά την διακοπή αισιοδοξούμε ότι θα είναι έτοιμος.

 

Για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου:

Είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια σε αυτή την δεύτερη φάση έχουν τις δυσκολίες τους όποιος και να είναι ο αντίπαλος. Εμείς οφείλουμε και πρέπει να ανταποκριθούμε. Τα βαθμολογικά δεδομένα μας αναγκάζουν να υπερβάλουμε εαυτόν, να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να διεκδικήσουμε βαθμούς στο Τσίρειο. Η Ανόρθωση πάει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη γιατί αυτό οφείλει στην ιστορία, στο όνομα και στον κόσμο της.

 

Για τα οφέλη από τη διακοπή:

Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για ξεκούραση και να δουλέψουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι. Ελπίζουμε να έχουμε μια καλή εβδομάδα, να αποφύγουμε τα προβλήματα και να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο Τσίρειο. Περιμένουμε και από τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει.

 

Για τις κλεφτές ματιές στη νέα χρονιά:

Λόγω της διακοπής ίσως να υπάρχει ένα θέμα με τον προγραμματισμό. Υπάρχουν εκκρεμότητες, κάποια συμβόλαια τελειώνουν, κάποια έχουν αυτόματες ανανεώσεις, κάποια όχι αλλά ακόμα δεν έφτασε η ώρα να τα δούμε αυτά. Η προσοχή είναι αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ