Μαρίνος Μήτρου: «Χάλασαν τα σχέδια από το 10λεπτο με το εύκολο πέναλτι»

Δηλώσεις στον Super Sport FM πραγματοποίησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ήττα από τον Απόλλωνα και τους επερχόμενους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ. Ειδική αναφορά έγινε και για το φλέγον κεφάλαιο των τραυματιών.

Για την ήττα από τον Απόλλωνα:
«Θέλαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από τις απουσίες. Αυτό κάναμε, διεκδικήσαμε το παιχνίδι, όμως χάλασαν τα σχέδια από το 10λεπτο με το εύκολο πέναλτι που σφυρίχτηκε. Αναγκαστήκαμε να τρέξουμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αυτό λέει άλλωστε και η βαθμολογία. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε το γκολ στη φάση με τον Ίσμα, όμως ο Βάλε έκανε την απόκρουση της αγωνιστικής. Αν κάναμε το 1-1 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος ο Απόλλωνας κλείδωσε τη νίκη. Είμαστε οι χαμένοι της αγωνιστικής, όσον αφορά τις ομάδες της εξάδας, αφού μόνο εμείς δεν νικήσαμε. Δεν είμαστε όμως μακριά από την 3η θέση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Για τον αγώνα κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ:
«Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης».

Για τα αγωνιστικά:
«Ο Λαΐφης επιστρέφει. Γκαρσία, Μακρής και Ιακοβένκο δεν έχουν περιθώρια να αγωνιστούν. Για τους Κάλβο και Αβραάμ, θα πρέπει να περιμένουμε 1-2 24ωρα για να δούμε αν θα είναι στην αποστολή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ