Μανώλη: «Η διοίκηση δεν αλλάζει τους σχεδιασμούς της»

Μηνύματα με πολλούς αποδέχτες έστειλε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της εταιρείας Χαράλαμπος Μανώλη, μιλώντας στα πλαίσια των εορτασμών των επετείων της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου.

Με αφορμή τα όσα επακολούθησαν την Επανάσταση του ’21 και τον Αγώνα του ’55, έκανε παραλληλισμό με τις έριδες του πρόσφατου παρελθόντος που οδήγησαν την Ανόρθωση ένα βήμα πριν την πτώχευση και την ολική καταστροφή. Όπως ανέφερε, με μπροστάρη τον κ. Πουλλαΐδη, ανέλαβαν να βγάλουν το Σωματείο από το οικονομικό αδιέξοδο και να αποκαταστήσουν την χαμένη του αίγλη, μέσα από ένα τριετές πρόγραμμα αγωνιστικής και οικονομικής εξυγίανσης το οποίο είχε ως στόχο για την πρώτη χρονιά τον τερματισμό στην πρώτη εξάδα.

Παρόλο που οι Κασσάνδες ήθελαν την Ανόρθωση να πηγαίνει διαβάθμιση στην αρχή της χρονιάς, οι στόχοι έχουν επιτευχθεί όπως τόνισε. Οι διθύραμβοι όπως υπογράμμισε για τους άθλους των νεαρών παιδιών έδιναν και έπαιρναν τόσο καιρό, όπως και τα εγκωμιαστικά σχόλια για το έργο του Ολλανδικού διδύμου. Εξέφρασε ωστόσο έντονα το παράπονο του για το γεγονός ότι μετά από ένα αγώνα ξαφνικά οι γίγαντες έγιναν νάνοι, οι μαέστροι άσχετοι και ξεκίνησαν τα κακεντρεχή σχόλια διαγράφοντας την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας.

Άφησε δε και αιχμές για κάποιους που προσπαθούν να σπείρουν το ζιζάνιο της διχόνοιας ανάμεσα στους φιλάθλους, διότι δεν αντέχουν να βλέπουν διοίκηση, οργανωμένους, παλαιμάχους και απλό κόσμο μονοιασμένους και συσπειρωμένους.

Τελειώνοντας, έστειλε το μήνυμα ότι η διοίκηση θα κλείσει τ’ αυτιά σε κάποιους και θα μείνει σταθερή στους σχεδιασμούς της με πρώτιστο στόχο την οικονομική εξυγίανση ώστε να μπορέσει το οικοδόμημα της Ανόρθωσης να μεγαλουργήσει ξανά, στηριγμένο σε γερά θεμέλια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ