Καθοριστικής σημασίας αγώνας

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς δίνει η Ανόρθωση αύριο Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» φιλοξενώντας την ομάδα της Ομόνοιας.

Οι στόχοι και η δυναμικότητα των δυο ομάδων κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα – εξού και η ελάχιστη διαφορά στη βαθμολογία – και έτσι αναμένεται ένας συγκλονιστικός αγώνας από κάθε άποψη. Ο παράγοντας έδρα είναι σημαντικός σε τέτοια είδους παιχνίδια και μέχρι σήμερα λειτούργησε ευεργετικά για την Ανόρθωση καθότι πέραν των πρωτοπόρων και της Άχνας καμιά ομάδα δεν έφυγε με βαθμούς από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η απόσταση βρίσκεται στο μόλις 1 βαθμό και έτσι αντιλαμβάνεται κανείς την σπουδαιότητα του αγώνα για την ομάδα μας. Σε περίπτωση νίκης και αν αυτό επιτευχθεί γίνεται ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την απόκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Οι 4 βαθμοί δεν είναι μη αναστρέψιμοι και ούτε τεράστια βαθμολογική διαφορά αλλά σε τέτοια χρονική στιγμή που διεξάγεται επί της ουσίας ένα «μίνι πρωτάθλημα» με τις 6 καλύτερες ομάδες και οι αναμετρήσεις είναι από αυτές που ονομάζονται μεταφορικά των 6 βαθμών, τότε ναι είναι σημαντικό η Ανόρθωση να περάσει το εμπόδιο της Ομόνοιας και να πανηγυρίσει ένα άκρως θετικό για αυτήν αποτέλεσμα.

Από την άλλη, σε περίπτωση νίκης, στη χείριστη περίπτωση διατηρεί το -1 από την 3η στην βαθμολογία, ομάδα της ΑΕΚ την οποία και καλείται να «φιλοξενήσει» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στο μεθεπόμενο αγώνα στις 18/04 όπου εκεί θα πρέπει να κτυπήσει τα ρέστα της για τη φετινή χρονιά…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ