Δεν τον βρήκε και το έχασε

Το Σαββάτο, πριν από το ματς κάναμε λόγω για το γεγονός ότι η Ανόρθωση τα βρίσκει πολύ σκούρα όταν ο αντίπαλος πιέζει ψηλά την άμυνά μας. Δίπλωμα προπονητή δεν χρειάζεται για να το καταλάβει κάποιος και είναι ένα στοιχείο που ο Πάους έπρεπε να βρει τον τρόπο ώστε να μην πέσει στην παγίδα του Καϊάφα.

Πού χάθηκε το παιχνίδι; Σε αυτό ακριβώς το σημείο… αφού ο προπονητής της Ομόνοιας βλέποντας την Ανόρθωση να αναπτύσσεται με τον ίδιο τρόπο έριξε μέσα ένα δεύτερο επιθετικό ο οποίος είχε σκοπό να πιέζει ψηλά για να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθος της άμυνας.

Το λάθος ήταν εις διπλούν και ο Καϊάφας δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του. Ο Πάους δεν έκανε κάτι για να βοηθήσει την ομάδα του και ως επακόλουθο ήρθε η ήττα που είναι πισωγύρισμα στην προσπάθεια της ομάδας για έξοδο στην Ευρώπη.

Και επειδή ακούστηκαν δυσμενή σχόλια για τον τερματοφύλακα της ομάδας Τόμας Καμίνσκι για τις πάσες προς τους αμυντικούς, αυτό δεν είναι επιλογή του τερματοφύλακα αλλά οδηγίες του προπονητή.

Κάποτε θα το πληρώναμε και ο λογαριασμός ήρθε στο χειρότερο σημείο. Στην αγωνιστική που έπρεπε να φεύγαμε στο +4 από την Ομόνοια είμαστε στο -2. Τώρα, ψάχνουμε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ξαναμπούμε στο κόλπο. Πράγμα λιγάκι δύσκολο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ