Ανόρθωσις 3 – 2 Παφιακός: Έδειξε μαγκιά και αποφασιστικότητα στο τάι μπρέικ

Οριακή νίκη που την αναγκάζει να ψάξει τη νίκη και στον επαναληπτικό εξασφάλισε απόψε η Ανόρθωση στο «Θεμιστόκλειο» απέναντι στον Παφιακό. Τα δύο σετ που η «Μεγάλη Κυρία» έχασε καθιστούν την ήττα με 3-0 ή 3-1 απαγορευτική, ενώ σε περίπτωση τάι μπρέικ και στον αγώνα που θα διεξαχθεί στην Πάφο, θα επιστρατευτούν κομπιουτεράκια.

Η Ανόρθωση μπήκε καλύτερα στο παρκέ και πήρε το πρώτο σετ με 25-19, μπαίνοντας με το δεξί στην σημαντική αναμέτρηση. Η συνέχεια δεν ήταν η ίδια μιας και ο Παφιακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στο δεύτερο σετ για να το κατακτήσει με 18-25, ενώ νέα αλλαγή σκηνικού είχαμε στο τρίτο σετ.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα ακόμα και με 7 πόντους ωστόσο οι πετοσφαιριστές μας με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχαν την ανατροπή παίρνοντας εκ νέου προβάδισμα με 2-1. Στο τέταρτο σετ και έχοντας την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι, η Ανόρθωση υστέρησε με αποτέλεσμα να χάσει με 19-25, παρόλο που στα τελευταία στάδια κατάφερε να μειώσει από το -5 στο -2.

Δραματική εξέλιξη στο πέμπτο και τελευταίο σετ με την Παφιακή ομάδα να κερδίζει 3 αναπάντητους πόντους για να απαντήσει η ομάδα του Μάριου Κοντού με δικό της επί μέρους 3-0 για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Πολύς ντόρος έγινε στον 11ο πόντο του αγώνα όταν η Παφιακή ομάδα διαμαρτυρήθηκε για καταλογισμό πόντο υπέρ μας με αποτέλεσμα τα παράπονα να πιάσουν τόπο για το 5-6. Η συνεργασία Σέφερντ και Αγγελόπουλου στο μπλοκ έδωσαν για πρώτη φορά προβάδισμα με 8-7, με τον Ράμα να τους μιμείται για να δώσει προβάδισμα 2 πόντων στην Ανόρθωση. Δύο σερί άσοι του Λετονού διαμόρφωσαν το 13-9, με το 15-12 να αποτελεί και το τελικό σκορ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ