Αλλάζει πρόσωπο με Λαΐφη

Μπορεί η χθεσινή μέρα να μην επιφύλασσε και τα πιο ευχάριστα νέα, καθώς  πέραν των Ιακοβένκο, Μακρή και Γκαρσία, εκτός θα είναι τόσο ο Αβραάμ όσο και ο Κάλβο ενόψει του α’ προημιτελικού με τον ΑΠΟΕΛ.

Όμως σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο κ. Πάους μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λαΐφη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δίχως καμία αμφιβολία, πρόκειται για τη αποκάλυψη της χρονιάς. Τα κάνει όλα και συμφέρει και οι λύσεις που δίνει είναι πολύτιμες.

Στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, η απουσία του Λαΐφη ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Έλειψαν τόσο τα τρεξίματα που κάνει, όσο και η ενέργεια που δίνει στη μεσαία γραμμή, επιτρέποντας στους Χαμτανί και Μεριέμ να κάνουν αρχοντικές εμφανίσεις.

Ο Λαΐφης είναι ίσως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της μεσαίας γραμμής, που έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και καλές τοποθετήσεις. Πράγμα σημαντικό στο ποδόσφαιρο και ιδίως στα ντέρμπι που είναι πιο σφιχτές οι άμυνες. Παράλληλα, ο νεαρός είναι και μια σημαντική μονάδα στα μετόπισθεν. Έχει τόσο την ταχύτητα, όσο και την εξυπνάδα να εξουδετερώσει τα δυνατά χαρτιά του αντιπάλου.

Σίγουρα οι απουσίες ενόψει του ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικές, ιδίως όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα πάντα στο νικηφόρο σερί του 2015, ωστόσο αν μη τι άλλο η επιστροφή Λαΐφη αναμένεται να δώσει στη μεσαία γραμμή ένα άλλο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που έδειξε στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ