Σίριαλ με πολλά επεισόδια το μέλλον του Καμίνσκι

Το κεφάλαιο παραμονής του Τόμας Καμίνσκι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απασχολεί έντονα, ωστόσο παρά τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα, η παροιμία «σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός», δεν φαίνεται στο παρόν στάδιο να βρίσκει εφαρμογή. Πληροφορίες του anorthosis24.net αναφέρουν ότι από πλευράς ποδοσφαιριστή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και πίεση για παραμονή στην Κύπρο και την Ανόρθωση για περισσότερο από ένα λόγους.

Στην Ανόρθωση ο Καμίνσκι έχει βρει όχι απλώς ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο, αλλά μια οικογένεια. Ο ίδιος είναι εντυπωσιασμένος από το κλίμα στην ομάδα και την άνεση με την οποία μπορεί να μιλήσει από τον πρόεδρο μέχρι τον απλό φίλαθλο. Αντιθέτως, στις επαφές που έχει με την Άντερλεχτ μιλά με μεσάζοντες και όχι απευθείας με άτομα που είναι υπεύθυνα για τον προγραμματισμό της ομάδας. Από μεριάς Βέλγων, με τους οποίους ο Καμίνσκι διατηρεί συμβόλαιο τριών χρόνων, φαίνεται να υπάρχει πρόθεση πώλησης παρά δανεισμού του, γεγονός που καθιστά την παραμονή του πολύ δύσκολη.

Καταλυτικό ρόλο διαδραματίζει και το αγωνιστικό κομμάτι καθώς η Ανόρθωση αποτελεί την ομάδα που του έδωσε το δικαίωμα να πάρει φανέλα βασικού με ότι αυτό σημαίνει για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Τη δεδομένη στιγμή στην Άντερλεχτ η θέση βασικού είναι καπαρωμένη, ενώ ως δεύτερη επιλογή φαίνεται να δίνεται προτεραιότητα στον επίσης νεαρό Davy Roef ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα το  συμβόλαιο του. Το δε ενδεχόμενο επιστροφής στο Βέλγιο για να αποτελέσει τον τρίτο ή ακόμη και τον τέταρτο τερματοφύλακα είναι μια σκέψη που ούτε καν περνά από το μυαλό του Τόμας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ