Πρώτη… στα τελευταία έξι παιχνίδια!

Η ομάδα μας μετρά το απόλυτο μέσα στο 2015 και τα στατιστικά των τελευταίων έξι αγώνων πρωταθλήματος δείχνουν στοιχεία πρωταθλητισμού. Εντάξει, δεν λέμε ότι θα σηκώσουμε την κούπα, αλλά ο κάθε φίλαθλος της Ανόρθωσης θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας.

Όπως φαίνεται και στον πιο κάτω πίνακα, η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση όσο αφορά τους τελευταίους έξι αγώνες καθώς κατάφερε να μαζέψει τους 15 από τους 18 βαθμούς, σημειώνοντας πέντε νίκες και μια ήττα. Επίσης, διαθέτει την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχθεί μόλις τέσσερα τέρματα έναντι της δεύτερης καλύτερης με έξι και την τρίτη καλύτερη επίθεση με 13 τέρματα.

last6

Αδιαμφισβήτητα, η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Η ανοδική πορεία της Ανόρθωσης είναι όλο και πιο εμφανής δικαιώνοντας το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας μας. Το γεγονός ότι η αμυντική γραμμή έχει βελτιωθεί στο έπακρον παρ’όλα τα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών, δείχνει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τον Αντρέ Πάους.

Η Ανόρθωση, έχει όλα τα φόντα να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό αυτό σερί αφού έχει ένα θεωρητικά βατό πρόγραμμα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική που θα αντιμετωπίσει στο Τσίρειο την ομάδα του Απόλλωνα. Σε περίπτωση νίκης της ομάδας μας στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θα είναι η πέμπτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα και η έβδομη συμπεριλαμβανομένου και του κυπέλου, κάτι που θα δώσει νέα δυναμική και ψυχολογική άνεση στους ποδοσφαιριστές, ενώ θα καταρρίψει και την κακή παράδοση των τελευταίων χρόνων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ