Πλειάδα επιλογών

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντιπάλους την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα. Αμφότερες και οι δυο ομάδες καίγονται για βαθμούς, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Η μεν «Κυρία» για να διευρύνει το σερί της σε 5 συνεχόμενες νίκες – στο πρωτάθλημα – κάτι που θα την φέρει πολύ κοντά στις θέσεις των πρωτοπόρων ενώ παράλληλα θα σφραγίσει οριστικά την υπόθεση 6αδα, η δε Σαλαμίνα για να κάνει το αποφασιστικό βήμα της αποφυγής των περιπετειών.

Ο Αντρέ Πάους είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του – πλην του Ιακοβένκο – και έτσι έχει την δυνατότητα του καταρτισμού της καλύτερης δυνατής εντεκάδας.

Κάτω από τα δοκάρια είναι δεδομένο ότι θα χρησιμοποιήσει τον Καμίνσκι. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Χόλκερσον με παρτενέρ του ένα εκ των Μάκο ή Σερράν Πόλο με τον τελευταίο να κερδίζει τη «μάχη» στο νήμα. Στα άκρα θα τοποθετηθούν οι Δημητρίου και Νούχου.

irakli

Στο χώρο του κέντρου η επιστροφή Μαϊσουράτζε του δίνει και το προβάδισμα να είναι ο παρτενέρ του Λαΐφη. Το δίλημμα είναι στη θέση του επιτελικού μέσου. Αμπουρχάνια, Εντέ, Γκαρσία διεκδικούν με ίσες πιθανότητες τη μια θέση. Στα δυο τελευταία παιχνίδια της Ανόρθωσης ο Εντέ έπαιξε στη θέση του επιτελικού μέσου και αυτό ίσως να είναι προμήνυμα, ότι ο Πάους θα τον καθιερώσει σε μια νέα θέση όπως έκανε με απόλυτη επιτυχία στον Κωνσταντίνο Λαΐφη.

Στην επίθεση «Ισμα» και Κάλβο θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα με την άλλη θέση να διεκδικείται από τους Ανδρέα Μακρή και Αβραάμ. Η δαιμονιώδης φόρμα του «Παφίτη» επιθετικού με τα 9 γκολ σε 18 παιχνίδια, τον χρίζει και φαβορί.

Υπάρχει πλειάδα επιλογών για τον αυριανό αγώνα και ο Ολλανδός τεχνικός πρέπει να παρουσιάσει τη γνωστή, καλή και σοβαρή Ανόρθωση που παίζει για το γκολ τη νίκη και το θέαμα. Αν εμφανιστεί η συνέπεια και το πάθος των προηγούμενων αγώνων τότε εύκολα ή δύσκολα θα έρθει η 5η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ