Η «Νέα» Σαλαμίνα έρχεται για το βαθμολογικό κέρδος

Όπως είναι η διεξαγωγή του φετινού μαραθωνίου με τις 12 ομάδες να χωρίζονται σε 2 γκρουπ των 6 υπάρχει φοβερό ενδιαφέρον καθότι οι βαθμολογικές διαφορές είναι τέτοιες που στο κάθε ένα από τους δυο ομίλους δεν υπάρχουν – για την ώρα – οι αδιάφορες ομάδες.

Αν τέλειωνε το πρωτάθλημα στη λήξη της πρώτης φάσης, τότε θα λέγαμε ότι η Σαλαμίνα μπορεί να παρουσιαστεί αδιάφορη – κάτι που δεν έκανε ποτέ στις αναμεταξύ μας συναντήσεις – αλλά με το να υπολείπονται ακόμη 14 αγωνιστικές μέχρι τη λήξη, το κίνητρο της για τον αγώνα της Κυριακής είναι πολύ μεγάλο.

Πέραν του γοήτρου ενός Βαρωσιώτικου ντέμρπι, η συμπολίτισσα έρχεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για το βαθμολογικό κέρδος. Οι έξι συνεχόμενες νίκες της Ανόρθωσης σε πρωτάθλημα και κύπελλο μπορεί να δίνουν ψυχολογικό αβαντάζ στη «Μεγάλη Κυρία», αλλά η «Νέα» Σαλαμίνα για πρώτη φορά φέτος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση της μιας και μετράει τις επιστροφές των Λεόν, Γκρικαλαβίλλι– θα ξεκαθαρίσει σήμερα – και τις προσθήκες των Παπάβα, Μαουρίς.

Την προηγούμενη αγωνιστική αν και είχε καλή παρουσία έχασε από το Αποελ μέσα στο «Αμμόχωστος» με 0-1 και παρέμεινε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική – αφού προηγήθηκε η ήττα από τον Απόλλωνα – στους 17 βαθμούς και στην 9η θέση, 3 μόλις βαθμούς πιο πάνω από τον ανεβασμένο Οθέλλο και την Δοξα.

Ως εκ τούτο, είναι φανερό ότι ο Νίκος Παναγιώτου θέλει πάση θυσία το βαθμολογικό κέρδος για να μην μπλεχτεί η ομάδα του σε περιπέτειες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ