Γρανίτης στην άμυνα, κόμπρα στην επίθεση

Το σημερινό παιχνίδι είναι αναμφίβολα το πιο δύσκολο που θα δώσει η ομάδα μας μέσα στο 2015. Πέρα των πολλών απουσιών, η ομάδα μας έχει μπροστά της την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ομάδα με πλουραλισμό και παράλληλα έτοιμη να σε τελειώσει με κάθε πιθανό τρόπο.

Ο Απόλλωνας όμως δεν είναι ανίκητος και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, να τον αντιμετωπίσουμε ως ανίκητο. Κλειδί για τη νίκη είναι η αμυντική συγκέντρωση και πειθαρχία. Πίσω στην άμυνα πρέπει να είμαστε γρανίτης, να μην χάνονται τα μαρκαρίσματα και να υπάρχει σωστή αλληλοκάλυψη. Αν θυμηθούμε και το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Σανγκόι σκόραρε γιατί τον είχε ξεχάσει ο Τζέησον. Εάν σήμερα θέλουμε να κερδίσουμε, τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται.

Επίσης δεν επιτρέπονται ούτε οι χαμένες ευκαιρίες. Η ομάδα μας θα επιχειρήσει να κάνει το παιχνίδι της και θα βρει ευκαιρίες. Ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιήσει. Αν θυμηθούμε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι, η ομάδα μας είχε βρει ευκαιρίες αλλά δεν τις είχε αξιοποιήσει. Το καθαρό μυαλό και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα φέρουν το παιχνίδι πιο κοντά στα μέτρα μας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ