Επιστρέφει στην Άντερλεχτ ο Καμίνσκι; (Τι λένε οι Βέλγοι)

Σε σημερινό της άρθρο η αθλητική βελγική ιστοσελίδα voetbalnieuws.be κάνει αναφορά σε 10 ποδοσφαιριστές της Άντερλεχτ οι οποίοι είναι πιθανόν να αποχωρήσουν με το τέλος της φετινής σεζόν είτε γιατί ήρθαν στην ομάδα ως δανεικοί, είτε γιατί λήγουν τα συμβόλαια τους.

Ανάμεσα στους 10 ποδοσφαιριστές που γίνεται αναφορά, βρίσκεται και ο νεαρός τερματοφύλακας της Βελγικής ομάδας, Davy Roef. Ο 21χρονος πορτιέρο, όπως αναφέρεται στο άρθρο, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ευρώπης καθώς διακρίνεται για το ταλέντο του και την ευχέρεια να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας του με άψογο τρόπο. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, γίνεται αναφορά και στον Τόμας Καμίνσκι, που όπως αναφέρεται, επιστρέφει στην Άντερλεχτ με το τέλος της σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι καμία ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει επιδείξει το επίσημο ενδιαφέρον της για τον Davy Roef.

Είναι αντιληπτό ότι από τη στιγμή που ο νεαρός κήπερ των Βέλγων αποχωρήσει από την ομάδα, ο Καμίνσκι δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας και τη νέα χρονιά. Ας ελπίσουμε όμως ότι τα δεδομένα δεν θα αλλάξουν και θα παραμείνει κάτοικος στο Αντώνης Παπαδόπουλος και του χρόνου. Το σίγουρο είναι ότι μέχρι στιγμής τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

roef

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ