Η επίσημη Ανόρθωση επιβεβαιώνει για το τμήμα καλαθόσφαιρας

Στο Anortosis24 μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος αναφέρθηκε στις πληροφορίες για επανασύσταση του τμήματος καλαθόσφαιρας της Μεγάλης Κυρίας. Όπως μας τόνισε, υπάρχει ενδιαφέρον για την επανασύσταση του τμήματος όπως υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψιν πριν υλοποιηθεί μια τέτοια κίνηση.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον για επανασύσταση του τμήματος καλαθόσφαιρας του Συλλόγου. Ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και στο παρελθόν σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν προχώρησε για διάφορους λόγους. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψιν πριν υλοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, όπως το γηπεδικό και γενικότερα οι υποδομές, το οικονομικό, οι άνθρωποι που θα στελεχώσουν το τμήμα. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για οτιδήποτε οριστικό, αλλά δεν είναι κακό να γίνονται σκέψεις και σχεδιασμοί».

* Η φωτογραφία και το ακόλουθο κείμενο από τη σελίδα στο Facebook Pride of Famagusta – Glory Days

Φωτογραφία της τελευταίας ομάδας της μπασκετικής ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 1977 – 1978

Από αριστερά πάνω : Nίκος Κάρουλλας , Πρασκέλλης, Καραόλης, Κυριατζής, Καραφυλλίδης.

Κάτω : Δωρίτης, Σαμάρας, Κάρουλλας, Πατσιάς, Σπύρου.

Μια ομάδα που πέτυχε μεγάλες νίκες εναντίον του ΠΟΛ, Κεραυνού, Ομόνοιας. Δυστυχώς ίσως λόγω οικονομικού το τμήμα στις 25/09/1978 ανέστειλε και επίσημα τις δραστηριότητες του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ