Διαφορετική διαχείριση

Έχοντας να αντιμετωπίσει σωρία προβλημάτων ο τεχνικός της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους, προτίμησε τον Γκονζάλο Γκαρσία στο αριστερό άκρο της επίθεσης βοηθώντας τον στη συγκεκριμένη θέση να γίνει πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι. Το λέμε αυτό γιατί στα 55 λεπτά που αγωνίστηκε βρήκε χώρους να τρέξει, να ελευθερωθεί αλλά και τρόπους για να συνδυαστεί με τους συμπαίκτες του για να δημιουργηθεί κάτι καλό μπροστά στην εστία των φιλοξενουμένων.

Επιχείρημα πετυχημένο από τον Ολλανδό καθώς τον αποφόρτισε από τις πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή αλλά και από το βραχυκύκλωμα που συναντούσε στους προηγούμενους αγώνες. Στα θετικά καταγράφουμε το γεγονός πως ελέω Καμίνσκι αλλά και με δόση τύχης όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος σε δηλώσεις του, η ομάδα κράτησε για ακόμη ένα παιχνίδι το μηδέν παθητικό, κάτι που έφερε μουρμούρα αλλά και ανεπιτυχή αποτελέσματα ειδικά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Εάν εξερέσουμε το παιχνίδι με αντίπαλο την Δόξα, η Μεγάλη Κυρία στα τελευταία παιχνίδια εμφανίζεται στους αγώνες της ως πιο συμπαγές σύνολο την ώρα που αμύνεται χωρίς κενά στη μεσοαμυντική της γραμμή. Παράγοντας ο οποίος είναι φανερό ότι έχει δουλευτεί πολύ από τον Ολλανδό τεχνικό στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Στα αρνητικά θα σταθούμε περισσότερο στη διαχείρηση που χρειαζόταν εκ των υστέρων να διαπράξει, είτε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είτε ακόμα και την ώρα της αλλαγής του Γκαρσία. Μπορεί να έμειναν και οι δύο ομάδες με 10 ποδοσφαιριστές όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έριχναν όλο το βάρος στη μεσοεπιθετική τους γραμμή χωρίς να φαίνεται να υπάρχει απάντηση από τον τεχνικό της Ανόρθωσης. Η απουσία του Λαϊφη έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλο ομάδα να κερδίσει την μάχη του κέντρου με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ποδοσφαιριστής  στον συγκεκριμένο χώρο που θα μπορούσε να αναλάβει μαζί με τον Αμπουρχάνια την ηρεμία και το κράτημα της μπάλας. Το γεγονός αυτό έφερε και τις πολλές άσκοπες μακρινές μπαλιές από την άμυνα με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να ανανεώνει συνεχώς τις επιθέσεις του. Συνεπώς, η είσοδος του Μαραγκού στο παιχνίδι αντί του νεαρού Ανδρέου να ήταν πιο χρήσιμη εν τέλει, αφού θα γέμιζε η μεσαία γραμμή και μαζί με τον Μαϊσουράντζε θα αναλάμβαναν την αναχαίτηση των επιθετικών προσπαθειών, κερδίζοντας ταυτόχρονα ακόμη ένα παίκτη στη μεσαία γραμμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ