Αναβιώνει η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Protathlima.com, υπαρκτό είναι το ενδεχόμενο να αναβιώσει η καλαθοσφαιρική Ανόρθωση στην προσφυγιά!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, επιχειρηματίας έχει επιδείξει ενδιαφέρον για να συντηρεί ο ίδιος το τμήμα μπάσκετ, το οποίο πιθανόν να έχει έδρα τη Λεμεσό και το κλειστό της ομάδας μας, το Θεμιστόκλειο. Σε επικοινωνία που είχαμε με την επίσημη Ανόρθωση, επιβεβαιώνεται όντως ότι υπάρχει η σκέψη, ωστόσο το όλο θέμα είναι σε πολύ αρχικό στάδιο όπως μας αναφέρθηκε, με την οικονομική βιωσιμότητα του εγχειρήματος να είναι σαφώς ο νούμερο ένα παράγοντας που το επηρεάζει ενώ δεν έχει ληφθεί καμιά απόφαση ούτε για την έδρα ούτε για τη στελέχωση του τμήματος.

Η Ανόρθωσις ήταν ιδρυτικό μέλος του ΠΟΑ (η Ομοσπονδία Αθλητισμού της εποχής) το 1965 ενώ είχε συμμετοχή στα μπασκετικά του τόπου πολύ πιο πριν. Το τμήμα καλαθόσφαιρας «έσβησε» μετά το 1974, παρά τις προσπάθειες επανασύστασης με επίκεντρο τη Λεμεσό οι οποίες έγιναν τόσο στα πρώτα χρόνια της προσφυγιάς όσο και όταν αγοράστηκε το Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ